Τατουάζ για καλό σκοπό από τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης  διοργανώνει το γνωστό τατουάζ φατσούλα  για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά,  την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός tattoo artist απευθύνει ξανά ανοιχτό κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να κάνουν τατουάζ μια χαμογελαστή φατσούλα με 20 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ. Αυτό είναι το μήνυμα του:

«Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσουλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.

Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε οσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περιπτωση τα τεραστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστη βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.
Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος! 🙂✌️
Η ελάχιστη τιμή του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts