«Τα έφτιαξα με τον πεθερό μου γιατί είχε περισσότερα λεφτά»

Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή. Η Μαρία Ζ. εξομολογείται στο magazinomou.gr πώς πέρασε την φετινή Πρωτοχρονιά.

«ΧΘες είχαμε πάει με τον σύντροφό μου στα πεθερικά μου για να αλλάξουμε χρονιά. Βαριόμουν ελεεινά καθώς δεν τους συμπαθούσα και ιδιαίτερα. Ο πεθερός μου με κοιτούσε με ένα βλέμμα σα να με λυπάται που τα έχω με τον γιο του. Το έβλεπα στα μάτια του, με λυπόταν. Σε καμία εκτίμηση δεν τον είχε τον κανακάρη του.

Αφού άλλαξε η χρονιά και μπήκε το 2023, η πεθερά μου είχε στρώσει το τραπέζι και καθίσαμε να φάμε. Ποτέ δεν τρώμε πριν τις 12 καθώς αυτή πάντα θέλει να μας τραπεζώνει μετά την αλλαγή της χρονιάς. Αφού φάγαμε και κόψαμε και τη βασιλόπιτα, το φλουρί φέτος το κέρδισα εγώ. Εκείνη τη στιγμή αναφώνησα “τέλεια θα μας πάει καλά η χρονιά φέτος από άποψη οικονομικών…”. Τότε λοιπόν μου έστειλε στο viber ο πεθερός μου μήνυμα και μου είπε “αν κάνεις τη σωστή επιλογή και τα φτιάξεις μαζί μου και χωρίσεις από αυτόν τον άχρηστο, σίγουρα θα σου πάει καλά η χρονιά”. Εγώ έμεινα άφωνη. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Άσε που φοβόμουν μην δει το μήνυμα ο σύντροφός μου. Του έστειλα μήνυμα αμέσως και του είπα να πάμε αύριο για καφέ, καθώς δεν μπορώ να το κρύψω ότι μου αρέσει αρκετά. Είναι πολύ ώριμος και πολύ νόστιμος για την ηλικία του.

Σήμερα λοιπόν, πρώτη μέρα του χρόνου, κάναμε ένα κρυφό ραντεβού στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα φτιάξαμε ενώ δώσαμε και το πρώτο μας φιλί. Ταιριάζουμε απίστευτα, έχουμε χημεία και τώρα το πρόβλημά μας είναι πώς θα συνεχιστεί αυτή η σχέση. Τον θέλω κολασμένα και το γεγονός ότι έχει πολλά λεφτά με εξιτάρει απίστευτα.

Εσείς τι λέτε να κάνω; Να χωρίσω από τον σύντροφό μου ή να συνεχίσουμε την παράλληλη σχέση και να τους κοροϊδεύουμε όλους;».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts