Τα VIVIFY δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο

Σωτήρης Κομματάς (VIVIFY), Μάγδα Λέκκα (VIVIFY), Εμμανουήλ Παπασάββας (Διοικητής Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»), Έφη Κωνσταντοπούλου (VIVIFY), Αγάπη Ντούμου (Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας)

Σε μία όμορφη ενέργεια κοινωνικού περιεχομένου προχώρησαν τα Κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης «VIVIFY». Πιο συγκεκριμένα εκπρόσωποι των Κέντρων επισκέφτηκαν ενόψει της εορτής των Φώτων την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ πρόσφεροντάς τους υπέροχα δώρα και συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στο τεράστιο έργο που επιτελεί η Μονάδα.

Τι είναι τα Vivify 

Τα Vivify είναι κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την ιατρική Κοσμετολογία. Για να το πετύχουν αυτό δημιούργησαν δύο κλάδους, το VIVIFY the beauty lab που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και το VIVIFY Beauty Science, όπου μπορεί κανείς να βρει όλες τις σύγχρονες θεραπείες της κοσμητικής ιατρικής.

 

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Κομματάς και Ζέτα Μακρή σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 4493 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr