ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ – “From AI to Z”

Ξέρετε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να διοικήσει την επιχείρησή σας; Ότι το είδωλό σας μπορεί να συμμετέχει σε ερωτικό σκάνδαλο, εν αγνοία σας;

Το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) και ο ΌΜΙΛΟΣ ANTENNA διοργανώνουν συνέδριο με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τίτλο ‘From AI to Z’ όπου Ευκαιρίες, Προκλήσεις αλλά και Κίνδυνοι θα συζητηθούν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, στην αίθουσα Ballroom III και θα δοθούν όλες οι απαντήσεις ακόμη και στις πιο αναπάντεχες ερωτήσεις.

Σε αυτό το κορυφαίο συνέδριο, θα ανακαλύψετε πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας, πώς να την αξιοποιήσετε προς όφελός σας και πώς να προφυλαχτείτε από τους άγνωστους κινδύνους.

Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από πρωτοπόρους επιστήμονες, επαγγελματίες και ερευνητές στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών.

Τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του ΑΝΤ1.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.fromaitoz.gr/.

Ομιλητές του συνεδρίου “From AI to Z”:

Μανώλης Σφακιανάκης: Ιδρυτής του CSI Institute, Ιδρυτής του “The Crime Lab,” Πρώην Αντιστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας, Ιδρυτής της G.R.I.S.S., Ιδρυτής της GDPR Greece, Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων.

Ξένια Κούρτογλου: Ιδρύτρια Focus Bari & Resilience Expert.

Παντελής Ταμπακόπουλος: Ειδικός Πληροφοριακών Συστημάτων, Chief Information Technology Officer στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute).

Καμέας Θανάσης: Founder & CEO Plushost.

Στέλιος Ηλιάκης: CEO, Sleed.

Δρ. Λίλιαν Μπαλατσού: Ειδικός Τεχνητής Νοημοσύνης και Γλώσσας, Γνωσιακή Νευροεπιστήμων, Ιδρύτρια Greek Girls Code.

Δημήτρης Δημητριάδης: Futurist, Institute for Futures & Foresight Research – IFFR DAO.

Κωνσταντίνος Μασσέλος: Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Πρόεδρος Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (BEREC) για το 2023, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σταύρος Κιτσάκης: Δικηγόρος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ανοβέρου, Μεταδιδάκτωρ Νομικής Σχολής Αθηνών.

Ηλίας Κωνσταντακόπουλος: Αντεισαγγελέας Εφετών, τ. Σύμβουλος Δικαιοσύνης στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε., Διδάσκων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ), Εμπειρογνώμονας/Εκπαιδευτής του Οργανισμού της Ε.Ε. για την κατάρτιση στον τομέα της επιβολής του νόμου CEPOL για την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας.

Μελίνα Αναστασοπούλου: Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής, στο Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου.

Γιώργος Καραμίχος: Ηθοποιός – Σκηνοθέτης

Διονύσης Σαμιώτης: Tanweer Group, Vice President – Content Production, Sales & Acquisitions
Λευτέρης Χαρίτος: Σκηνοθέτης – Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts