Τεχνολογία και ομορφιά – Η επανάσταση στην περιποίηση του δέρματος!

Στα Vivify θα βρείτε το SPLENDOR, ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για skin rejuvenation και αποτρίχωση, μαζί! Σας προσφέρει την τέλεια προσαρμοσμένη θεραπεία αποτρίχωσης, που είναι γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη, χωρίς καθόλου πόνο, χωρίς επαναληπτική συνεδρία και χωρίς ερεθισμούς.

Συνδυάζει Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς, με επιπλέον δυνατότητα χρήσης συνδυαστικά Nd:YAG, για να μπορεί να εφαρμοστεί σε πιο σκούρα ή μαυρισμένη επιδερμίδα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, χρειάζεστε λιγότερες συνεδρίες θεραπείας και είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος!

Επιπλέον το Long Pulse Nd: YAG δρα με πολλαπλό τρόπο τόσο στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας, όσο και στη σταδιακή παραγωγή νέου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα rejuvenation και body tightening, ενώ καταπολεμά ευρυαγγείες και δυσχρωμίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vivify.gr ή τηλεφωνικά στο +30 211 187 7900.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »