Τι έγραφε το γράμμα που άφησε στον Μαυρίδη η Εύη Ιωαννίδου;

Τι έγραφε στο περίφημο γράμμα που άφησε στον Γιώργο Μαυρίδη αποκάλυψε η Εύη Ιωαννίδη, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads.

Ο παρουσιαστής δεν το διάβασε στον αέρα, αλλά έδειξε να συγκινείται πολύ από το περιεχόμενό του.

Η ίδια η παίκτρια που πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα. (Συνεχίστε παρακάτω…)

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, έμεινα δύο μέρες στη βίλα να ξεκουραστώ και θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι πριν φύγω. Έλειπε ένα κομμάτι το οποίο δεν είχα συμπληρώσει εκεί στο παιχνίδι. Είδα τον Γιώργο που έκλαιγε στην κάμερα με λυγμούς και στεναχωρήθηκα. Γνωριζόμασταν από πριν και τον πιστεύω πολύ σαν άνθρωπο.Δεν περίμενα το γράμμα να βγει δημόσια. Είπα να το δώσουν πολύ προσωπικά στον Γιώργο. Επειδή περνάει ο λόγος του στο παιχνίδι και μπορεί κάποια πράγματα να τα αποφύγει, μπορούσε να το πάρει και να το δει μόνος του πολύ διακριτικά. Μετά τις 8-9 φεύγουν οι κάμερες, μένουμε μόνοι μας και κοιμόμαστε. Ήταν ένα μήνυμα δύναμης.Του έγραφα ότι θέλω να είναι δυνατός γιατί τον πιστεύω. Του είπα ότι τον έβαλα αρχηγό και ότι έμαθα ότι αυτοπροτάθηκε και δεν του δόθηκε η ευκαιρία και ότι θέλω να σε δω χαρούμενο γιατί έμαθα ότι περνάς δύσκολα. Του έγραψα ότι έχει ψυχή παιδιού. Η ψυχή του είναι αθώα. Είναι αρχηγός. Τον βλέπω και λέω ότι θα πάει τελικό, το πιστεύω. Το γεγονός που έμαθα ότι με πήρε αγκαλιά όταν λιποθύμησα, έβαλε τα χέρια κάτω από τα δικά μου και δεν με άφηνε…».

Πηγή:  iefimerida.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Νούμερα τηλεθέασης-Ανατροπές για Nomads, Voice και Τατουάζ!

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5453 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr