Τι διαψεύδουν σχετικά με το γάμο τους ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ;

Δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, σήμερα το πρωί, ανέφερε πως στον πολυσυζητημένο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ που θα τελεστεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, θα τραγουδήσει ο Στέφανος Κορκολής.

Το ζευγάρι που κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να δημοσιεύσει καμία πληροφορία γύρω από το ευτυχές γεγονός, μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει καμία είδηση. Φαίνεται όμως πως το εν λόγω δημοσίευμα ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων και δεν έχει καμία δόση αλήθειας γι’ αυτό το ζευγάρι θέλησε με γραπτή ανακοίνωση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η ανακοίνωση στάλθηκε από το γραφείο τύπου του Γιώργου Ντάβλα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά το λανθασμένο δημοσίευμα που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και θέλει τον Στέφανο Κορκολή να τραγουδάει στον γάμο της χρονιάς του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο στενός κύκλος του ζευγαριού διαψεύδει την είδηση κατηγορηματικά. Το μυστικό του ποιος θα τραγουδήσει τη βραδιά του γάμου κρατιέται ακόμη επτασφράγιστο μυστικό και μόνο το ζευγάρι θα το ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή».

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6586 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr