«Τι παλιά τηλεόραση είναι αυτή ρε φίλε;» – Ο Νίκος Μουτσινάς “άδειασε” Καινούργιου & Μπιμπίλα για τον on air καυγά τους

Το μπάχαλο που έγινε χθες 9/2 το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Σπύρου Μπιμπίλα σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 10/2 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

Αφορμή για την εν λόγω ένταση στάθηκε το γεγονός πως ο Σπύρος Μπιμπίλας ποτέ δεν είχε συμφωνήσει να κάνει την χθεσινή ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, κάτι που θέλησε να ξεκαθαρίσει.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πει όχι σε όλα τα κανάλια. Επομένως το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με την δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς, για να μην συμβεί παρανόηση με τα άλλα κανάλια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ και αμέσως μετά ακολούθησε ένας απίστευτος διαπληκτισμός μεταξύ του ίδιου και της παρουσιάστριας -δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη και τι ειπώθηκε.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά στην κόντρα Μπιμπίλα – Καινούργιου

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, είπε:

«Ρε παιδιά, να σας πω κάτι; Τώρα χίλια συγγνώμη ζητάω, χίλια συγγνώμη και το εννοώ. Τι παλιά τηλεόραση είναι αυτή ρε φίλε; Ειλικρινά! Μα και αυτός… Σπύρο, μη δίνεις την διεύθυνση σου. Βλέπεις, περιμένουν από κάτω.

Είχαν μιλήσει στα τηλέφωνα και ο Σπύρος τους είχε πει ότι δεν θα βγει γιατί είχε κλείσει στο Happy Day. Παρ’ όλα αυτά, το ήξεραν ότι δεν θέλει να μιλήσει και πήγαν; Δεν ντρέπεστε λίγο! Άμα λιώνετε έτσι τα παπούτσια δεν φταίει παιδιά το επάγγελμα! Φταίει που πηγαίνετε χωρίς λόγο κάτω από τα σπίτια του κόσμου.

Και μετά η Κατερίνα παρεξηγήθηκε. Άλλη μια φορά δεν του το έχει κάνει αυτό; Σαν να τα ‘χουν! Και ο Σπύρος θέλει να πει ναι σε όλους, ο καημένος, αλλά δεν λέμε ναι σε όλους Σπύρο μου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts