Τον Γεώργιο Προκοπίου χειροθέτησε σε Άρχοντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος

Τον εφοπλιστή Γεώργιο Προκοπίου χειροθέτησε σε Άρχοντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Η τελετή έλαβε χώρα στον Ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που παραχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος τον Μάιο του 2023 στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Η οικογένεια του κ. Γεωργίου Προκοπίου, του νέου Άρχοντα του Πατριαρχείου, με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Στην τελετή παρέστησαν οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου με πρώτο τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ο δωρητής της ανακαινίσεως του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου κ. Νικόλαος Πατέρας, η οικογένεια του κ. Γεωργίου Προκοπίου και ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας.

Η άφιξη του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αθηνών με τον δωρητή κ. Νικόλαο Πατέρα
Γιώργος Ντάβλας, Αλεξάνδρα Προκοπίου, Νικόλαος Πατέρας, Γεώργιος και Ιωάννα Προκοπίου
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts