«Τον πάτησε το τραμ» – Η Πίτσα Παπαδοπούλου για το τραγικό δυστύχημα του αδελφού της

Στούντιο 4: Η Πίτσα Παπαδοπούλου μίλησε για το τραγικό δυστύχημα του αδερφού της όταν τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 7 ετών. Τα όσα είπε πραγματικά συγκλονίζουν.

«Η μαμά μου δούλευε και μας προσέχει η μεγαλύτερη αδελφή μου εμένα και τα δύο αγόρια. Μία μέρα είχαμε πάει μία βόλτα και καθόμασταν σε μία στάση τραμ. Ο αδελφός μου ο Νίκος μαζί με έναν φίλο του ανέβηκαν πίσω από το τραμ όσο ήταν σταματημένο και κρεμόντουσαν ενώ εκείνο κινούταν. Επειδή ήταν μικρό και δεν ήξερε μπήκε στον χώρο που ήταν ανάμεσα από τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του και τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν πολύ μικρή», περιέγραψε η Πίτσα Παπαδοπούλου στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Και συνέχισε: «Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Γυρνώντας από τη δουλειά μια γειτόνισσα φώναξε στη μαμά μου και της είπε “Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλος πόνος για εκείνη και άλλος για εμάς τα παιδιά».

Δεν μου άρεσε ποτέ η δουλειά του τραγουδιστή

Σε άλλο σημείο είπε: «Βγήκα και με έναν Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που ήταν κάτω ο Ξαρχάκος και η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα εγώ μόνο στις ταινίες. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η δουλειά εμένα, δε μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη. Όταν βγήκα να τραγουδήσω στο μαγαζί με τη Μοσχολιού, ο Ζαμπέτας έκανε σχέδια για μένα και τρόμαξα. Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά. Μην κοιτάς που δουλεύω».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts