«Τουλάχιστον τον είδε γαμπρό»: Βασάλος για τον θάνατο της μητέρας του Αγγελόπουλου

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε μέσω instagram για το δυσάρεστο γεγονός. «Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor.

Το πρωί της Τρίτης 26/9 ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου και μεταξύ άλλων, είπε πως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να του συλλυπηθεί, παράλληλα τόνισε όμως, πως είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας που πάντα καταφέρνει να ξεπεράσει κάθε δυσκολία.

«Το πληροφορήθηκα εχθές το βράδυ από ένα story που ανέβασε ο Γιώργος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα μαζί του. Δύσκολο όλο αυτό που του συμβαίνει ειδικά μετά τον γάμο του. Τουλάχιστον έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της μητέρας του να τον δει γαμπρό. Δύναμη τώρα στην οικογένεια και στους οικείους του, κάποια στιγμή θα τον πάρω να συλλυπηθώ, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά όπως και να έχει θέλει δύναμη τουλάχιστον εχθές ήταν μια μέρα χαράς για αυτόν, βέβαια τώρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να μπορέσει να το ξεπεράσει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, ένα ςπολύ δυνατός άνθρωπος. Πιστεύω ότι καθετί που το έρχεται στη ζωή, το αντιμετωπίζει με την κατάλληλη ψυχραιμία, οπότε δεν τον φοβάμαι. Όσα δύσκολα και να του έρχονται πάντα βρίσκει τον δρόμο και την δύναμη να τα ξεπεράσει. Εγώ αυτό ξέρω από τον Γιώργο όσο τον έχω ζήσει», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε και το βίντεο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts