Το ανανεωμένο brunch menu του Matsuhisa Athens καθιστά το εστιατόριο ως τον κορυφαίο προορισμό για το brunch του Σαββατοκύριακου

Τα Σαββατοκύριακα στον Αστέρα Βουλιαγμένης είναι αφιερωμένα στις ελκυστικές γεύσεις της παγκοσμίου φήμης κουζίνας του Nobu, με το ανανεωμένο brunch menu του Matsuhisa Athens να καλεί τους λάτρεις των high-end γεύσεων σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

O Τόνυ Βρατσάνος, Executive Sushi Chef του εστιατορίου, και ο Θωμάς Κουράκος, Executive Chef, υπογράφουν το νέο brunch menu του Matsuhisa Athens με signature πιάτα και δημιουργίες που συνδυάζουν ιδανικά τις ιαπωνικές επιρροές με την έννοια του brunch.

Το ανανεωμένο brunch menu του Matsuhisa Athens καθιστά το εστιατόριο ως τον κορυφαίο προορισμό για το brunch του Σαββατοκύριακου.


Από το Wagyu Katsu Sando μέχρι το Skirt Steak Black Angus και το Donburi με chirachi, σολομό ή τόνο, το ανανεωμένο μενού υπόσχεται να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το άνετο περιβάλλον του Matsuhisa Athens, η ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ένα μενού υψηλών προδιαγραφών θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Brunch @ Matsuhisa Athens: Σάββατο & Κυριακή, από τις 13:00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
www.matsuhisaathens.com
Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa Athens στο Facebook & Instagram

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts