Το βραχιόλι της φωτιάς (11/2): Η μοίρα τους πηγαίνει κόντρα – Τραγικές σκηνές με τη Ζακλίν και τον Κωνσταντίνο

Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στη σειρά το βραχιόλι της φωτιάς το Σάββατο 11/2 αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις μετά τη γέννηση του παιδιού, που βρήκε ζωή μέσα σε μία φωτιά.

Οι σημερινές (11/2) εξελίξεις στο βραχιόλι της φωτιάς

Στο 1962 βγάζουν τον Ιωσήφ έξω από την εντατική όπου βρίσκεται η Τσιούμπη. Εικόνες αγωνίας, που προκαλούν… βουτιά στις μνήμες του παρελθόντος, καθώς αναζητεί τις χαρούμενες, ανέμελες νύχτες δίπλα στο πιάνο, το καινούριο αυτοκίνητο του πατέρα Μωής, τα αποτυχημένα προξενιά για τη Ζακλίν, τα σχέδια του Ηλία για τη Σχολή Ευελπίδων και του Δαβίδ για το μέλλον στη Γη του Ισραήλ.

Στιγμές που του δημιουργούν νοσταλγία αλλά την ίδια στιγμή τον πονάνε βαθιά μέσα στην καρδιά. Το μέλημά του είναι να βρεθεί ξανά δίπλα σε εκείνη τη γυναίκα που του ξύπνησε όλες εκείνες τις μνήμες. Μιλάει στη γυναίκα του για την Τσιούμπη και της εξομολογείται πως του είναι σημαντικό να μάθει λεπτομέρειες από τη γνωριμία της με την οικογένειά του, όμως εκείνη δεν φαίνεται να τον καταλαβαίνει.

Στο μυαλό του θα επιστρέψουν ξανά στιγμές όμορφες, που διαδέχονται κρίσιμα γεγονότα για την οικογένειά του, όπως τον ξυλοδαρμό του Δαβίδ και τον εμπρησμό του συνοικισμού Κάμπελ, το 1931, από την οργάνωση Τρία Εψιλον… Ολα είναι τόσο μπερδεμένα αλλά την ίδια στιγμή πολύ ξεκάθαρα. Ανάμεσα σε όλα αυτά, η γνωριμία της Ζακλίν με τον Κωνσταντίνο αποτελεί ένα επιπλέον αγκάθι. Το βραχιόλι στο χέρι της τσιγγάνας δεν τον αφήνει σε ησυχία.

Η τραγική σκηνή που “λύγισε” την Ελισάβετ Μουτάφη στη σειρά


Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «βραχιόλι της φωτιάς» και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ τι αντιδράσεις των τουιτεράδων για το επεισόδιο) μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις έντονες στιγμές των γυρισμάτων και όχι μόνο.

«Στη σκηνή που με συλλαμβάνουν στον σταθμό, κοιτιόμαστε με τον Νίκο Ψαρρά στο γύρισμα, ούτε καν γύρισμα, πρέπει να ήταν πρόβα, αρχίζουν ταυτόχρονα να τρέχουν τα μάτια μας. Τι ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; αναρωτηθήκαμε», ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Και αποκάλυψε για την στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα: «Στην τελευταία σκηνή που γυρίζουμε για τη σειρά, που τραγουδάω στην εγγονή μου, δεν ξέρω πού βρίσκονται τα παιδιά μου, δεν έχω καλή αίσθηση, ανησυχώ και δεν μπορώ να τραγουδήσω από το κλάμα. Σταματώ και λέω συγγνώμη στο συνεργείο», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο “Στούντιο 4“.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts