Το δίχτυ: Το νέο trailer κόβει την ανάσα! Πυροβολισμοί, αγωνία, δράση και βίαια εγκλήματα!

Η νέα αστυνομική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Το δίχτυ, έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ και αναμένεται να κρατήσει την αγωνία στο κόκκινο! Πρόκειται για έξι αυτοτελή επεισόδια, με υποθέσεις που κόβουν την ανάσα και αφορούν σε συγκλονιστικές ιστορίες της διπλανής πόρτας!

Μια ομάδα επίλεκτων αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων. «Έξι αυτοτελείς ιστορίες. Έξι υποθέσεις που κόβουν την ανάσα και στο επίκεντρο μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας!», αναφέρει η ΕΡΤ στο νέο trailer που ανέβασε στα social media και είναι απολαυστικό!

Το δίχτυ: Η υπόθεση

Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

Πλαισιωμένη από ένα καστ εξαίρετων ηθοποιών, όπως η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης, η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου», τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τους, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθός τους.

Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Οι ηθοποιοί και οι ρόλοι τους

Περισσότεροι από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν στις έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, που γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Παιανία, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Εξάρχεια, Κυψέλη, στα ΠΛΥΦΑ και σε άλλες τοποθεσίες, όπου εκτυλίσσεται η δράση.

Το βασικό καστ της σειράς απαρτίζει η επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών υποθέσεων.

Ποιοι την αποτελούν;

Θοδωρής Αθερίδης (Άγγελος Βίος, υπαστυνόμος Α’)

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντιγόνη Μακρή, υποδιευθύντρια)

Ορέστης Τζιόβας (Λευτέρης Μαυρίδης, αστυνόμος Β’)

Φιόνα Γεωργιάδη (Στέλλα Λέκκα, υπαστυνόμος)

Κατερίνα Κρανίδη (Ρεβέκκα Αργυροπούλου, ανθυπαστυνόμος)

Σπύρος Μαραγκουδάκης (Βάσος Σεφέρντογλου, Ρομά ανθυπαστυνόμος).

Τους αστυνομικούς, στα επεισόδια της σειράς, πλαισιώνουν οι ηθοποιοί:

Πέρης Μιχαηλίδης (Τίγρης)

Άγγελος Παπαδημητρίου (Άλεξ)

Αλέξανδρος Μούκανος (Γρηγόρης Μαυρίδης, πατέρας Λευτέρη)

Ειρήνη Βακάκη (Χρυσούλα, μητέρα Ρεβέκκας)

Αναστασία Γαλερού Βλάσση (Μαρία, κόρη Αντιγόνης)

Βαγγέλης Ψωμάς (ιατροδικαστής)

Σωτήρης Τσακομίδης (Σωτήρης, ενεχυροδανειστής/αρχαιοκάπηλος)

Θάνος Τσακαλίδης (Μάικ, γιος Άγγελου)

Γεράσιμος Σοφιανός (Νικήτας Γιαννίσης, αστυνομικός διευθυντής)

Αραξιάνα Αβακιάν (Άννα Σεφέρντογλου, μητέρα Βάσου)

Σίμος Τζίτζης (Χριστόφορος Ραζής, σύντροφος Στέλλας)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts