Το επίθετό της δεν είναι Μάλφα! Ο λόγος που το άλλαξε, η ζωγράφος μητέρα της και το πραγματικό όνομα

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η Μπέσσυ Μάλφα το απόγευμα της Πέμπτης 12/12.

Η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της, τον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τα παιδιά του, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που άλλαξε το επίθετό της.

«Το όνομά μου το άλλαξα γιατί έπρεπε να δουλέψω στη σχολή του Κάρολου Κουν, απαγορεύονταν τότε» είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Εξηγώντας: «Μπέσσυ είναι το όνομά μου, ο μπαμπάς μου τότε δεν ήθελε να δώσει ένα καθολικό όνομα, μου έδωσε το όνομα της Παναγίας που είναι και τη γιαγιάς μου».

«Το Βασιλοπούλου το άλλαξα και έβαλα το επώνυμο της μητέρας μου (Μάλφα) που ήταν ήδη αναγνωρισμένη ζωγράφος για να μπορώ να δουλέψω για να μην έχω πρόβλημα με το θέατρο Τέχνης», απάντησε η Μπέσσυ Μάλφα καλεσμένη στο Στούντιο 4. Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Αλέξης Κούγιας: Ανακοίνωση «κόλαφος» για Μπιμπίλα, Ακρίτα και Κασσελάκη – «Με συκοφάντησαν, προχωράω σε μηνύσεις και αγωγές»

Σε σκληρή ανακοίνωση κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, του Στέφανου Κασσελάκη και της Έλενας Ακρίτα προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, μετά τις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξέσπασε η παραολυμπιονίκης Καρολίνα Παλενδρίτου: «Δυστυχώς εν έτει 2025 τα άτομα με αναπηρία ακόμα συζητούν για τα αυτονόητα»

Η Ιωάννα – Μαρία Γκέρτσου αποκάλυψε την Πέμπτη (09/1) μισαναπηρική επίθεση που δέχτηκε από οδηγό τρόλεϊ στην Αθήνα και η Καρολίνα Πελενδρίτου την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »