Το ηχητικό μήνυμα της Κάτιας Νικολαΐδου που έστειλε 15 μέρες πριν από τον θάνατό της

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου. Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ηττημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο έδινε μάχη εδώ και πολλά χρόνια.

Μέχρι το τέλος στο πλευρό της ο αδελφικός της φίλος, ο σχεδιαστής, Δημήτρης Στρέπκος, δίπλα στον οποίο βλέπαμε συχνά την ηθοποιός σε βραδινές εξόδους και φωτογραφίσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε το ηχητικό μήνυμα που έλαβε από την Κάτια Νικολαΐδου, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, 15 μέρες πριν από τον θάνατό της.

Μου είχε κάνει να πιστέψω ότι θα το ξεπεράσει. «Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα πριν από 15 μέρες, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά γιατί το πρόβλημα στον λαιμό: “Ετοίμασε τα ρούχα μου λέει θα κάνουμε νέο shooting, έχω χάσει λίγο βάρος, αλλά θα χωράω τέλεια στα ρούχα σου”» ήταν τα λόγια της Κάτιας Νικολαΐδου μέσα από το νοσοκομείο, η οποία πίστευε ότι θα επανέλθει στην καθημερινότητα, μέχρι στην στιγμή που τη νίκησε ο θάνατος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts