Το μήνυμα του Παπακαλιάτη μετά το τέλος του Maestro: «Τα λέμε από Δευτέρα στο Netflix»

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κάθε λόγο να νιώθε ότι έχει φτάσει την κορυφή αφού βλέπει τους κόπους του να πιάνουν τόπο και να έχει όλα τα φόντα ώστε η δουλειά του να αναγνωριστεί παγκοσμίως.

Ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, μετά από δέκα χρόνια σιωπής επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από ένα… masterpiece το οποίο από την ερχόμενη Δευτέρα θα προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix με εκατομμύρια θεατών που είναι έτοιμοι να δουν το εναλλακτικό, το διαφορετικό, το δραματικό, το ξεχωριστό που έχει να τους προτείνει ο Παπακαλιάτης.

Ο ίδιος, με μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν αυτός μαζί με τους Μαρία Καβογιάννη, τη Χαρούλα Αλεξίου, την Κλέλια Ανδριολάτου,  τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Γιώργο Μπένο και τον Ορέστη Χαλκιά, μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου που προβλήθηκε στο Mega αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό γράφοντας στη λεζάντα της: «Χθες το βράδυ είδαμε τον τελευταίο επεισόδιο αυτού του κύκλου με την ευχή ο επόμενος να είναι ακόμα πιο δημιουργικός…Είστε οι έμπνευση μου και ο λόγος που το έργο αυτό έχει τόσο ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου… Τα λέμε από Δευτέρα στο Netflix».

Να θυμίσουμε ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα προβληθεί κατευθείαν στο Netflix όμως έχει ήδη συμφωνήσει ο Παπακαλιάτης αυτός να προβληθεί του χρόνου και στο Mega, όπως έχουμε ενημερωθεί από το κανάλι.

Πάντως, ο Γιώργος Μπένος, αναφερόμενος στην τελευταία σκηνή με τη δολοφονία του Χαράλαμπου παραδέχτηκε ότι ήταν σοκαριστική ακόμα και την ώρα των γυρισμάτων. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο νεαρός ηθοποιός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts