Το Ναυάγιο – «Ήταν ωραία η παρέα μας…» – Ο Γιώργος Μακρής αποχαιρετά τον Βλάσση

Ο Γιώργος Μακρής με ένα συγκινητικό κείμενο αποχαιρέτησε τον Βλάσση Παπαδάκη που πέθανε στo επεισόδιο της Τρίτης 28/5 στη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο». Ο ηθοποιός μέσα από το προφίλ του στο Facebook, αποτύπωσε τα συναισθήματά του για τον ρόλο του, γράφοντας:

«Του Βλάσση. Τον φαντάστηκα να γυρίζει σκυφτός στο σπίτι κουβαλώντας τις σακούλες απ’ τον μπακάλη. Να αφήνει τρυφερά το σακάκι στην πλάτη της καρέκλας και να πίνει ένα ποτήρι νερό με τη μία, όπως δεν ήπιε ποτέ τη ζωή. Ήσυχος, να μην πιάνει χώρο. Να μη τραβά το βλέμμα. Να χαμογελά ακούγοντας ένα τραγούδι στο παλιό του ραδιόφωνο γιατί κάτι του θύμισε από μια μακρινή νεότητα. Να χαίρεται με μια μπουκιά πατάτες γιαχνιστές.

Τον φαντάστηκα περιτριγυρισμένον από τα δέντρα του, τις ελιές του, να κλείνει τα μάτια, ν’ ακούει το θρόισμα του ανέμου κι ύστερα να πιάνει την τσάπα -το πώς γλυστρούσε η παλάμη του στο στειλιάρι. Πώς άνοιγε η ψυχή του όταν το χέρι της Μαριώς του τον επιδοκίμαζε με ένα πέρασμα στο μάγουλο του. Πώς κράταγε τις πικρίες κλειδωμένες μέσα του. Πώς κουβάλησε τη ζωή του έντιμα, γενναία και αθόρυβα.

Γειά σου ρε Βλάσση Παπαδάκη, ήταν ωραία η παρέα μας.

Το Ναυάγιο spoiler: «Πρέπει να εξαφανίσω το πτώμα» – O Ιπποκράτης σκοτώνει την Ευγενία αλλά είναι απρόσεκτος

Μαρία Ζορμπά, Χρύσα Βακάλη, Δημήτρη Καπουράνη σας οφείλω κάθε στιγμή. Γιώργο Κόκουβα, Γιάννη Χαριτίδη, Μιράντα Ρωσταντή, Γιάννη Σπυρώνη, Μιχάλη Ρουμπή, Κατερίνα Τσακότα, Γιάννη Μυρσιώτη, Αλάνια και των 2 συνεργείων (αν μπορούσα θα έγραφα όλα τα ονόματα) σας ευχαριστώ από βάθους καρδίας! Ήταν υπέροχο τα ταξίδι με όλους σας».

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts