Το Ναυάγιο: «Δεν υπάρχει λόγος να μη γυρίσω σε εσένα» – Αυτό ήταν το συγκινητικό φινάλε

Το Ναυάγιο: Απόψε, ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώνεται σιγά σιγά έριξε αυλαία και οι τηλεθεατές εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για το πολύ τρυφερό τέλος μίας συγκλονιστικής ιστορίας!

Τα μυστικά αποκαλύφθηκαν, οι σχέσεις επαναπροσδιορίζονται και η αγάπη θριαμβεύει. Η ευτυχία έρχεται για εκείνους που έμειναν πίσω και πάλεψαν για να αποδείξουν την αλήθεια, χωρίς να επιτρέψουν στη λήθη να σβήσει όσα συνέβησαν. Ο λόγος για τον Πετρή και την Ειρήνη που «σφράγισαν» αυτή την συγκλονιστική ιστορία με ένα τρυφερό φιλί.

Ο μεν Πέτρος πήρε την απόφασή του να πάει να παραδοθεί στο Τμήμα, νιώθοντας την ανάγκη να ζήσει ελεύθερος στην ψυχή του. Η δε Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο Πετρής είναι ο άνδρας εκείνος που της φέρθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια και αποφασίζει πως δεν θέλει να τον αποχωριστεί. Μπορεί ο έρωτας ανάμεσά τους να ξεκίνησε σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο, όμως ήταν απόφαση και των δύο να συμπορευτούν με ειλικρίνεια και αλήθεια, γι’ αυτό και το καλό θριάμβευσε.

«Θυμάσαι που σου είχα πει ότι θα ψάξω την αλήθεια για το παιδί σου; Είχες δίκιο τελικά, το μωράκι σου γεννήθηκε υγιέστατο σου το πήραν με τη μαία και το έδωσαν αλλού.

Το δικό μου το παιδί γεννήθηκε νεκρό και κανόνισαν και μου έδωσαν το δικό σου το παιδί. Ο Κυριάκος είναι παιδί σου, ιδέα δεν είχα, αλλά έχω τις εξετάσεις αίματος και επίσης, η μαία ομολόγησε τα πάντα πριν πεθάνει. Ο πατέρας μου έπιασε τον γιατρό ο οποίος επιβεβαίωσε επίσης ότι το παιδί είναι σίγουρα δικό σου» είπε η Στέλλα στην Ειρήνη και οι τηλεθεατές συγκλονίστηκαν.

Μιχαήλ Ταμπακάκης – Το Ναυάγιο: «Έχω παντρευτεί ήδη 4 φορές στη ζωή μου»

Όπως είδαμε στο φινάλε της σειράς, η Ειρήνη υποσχέθηκε στον αγαπημένο της ότι θα τον περιμένει να βγει από τη φυλακή όμως εκείνος συγκίνησε περισσότερο, δίνοντας όρκο για αιώνια αγάπη. Παρ’ όλα αυτά, χρειάστηκε να πουν «αντίο», λόγω φυλακής, όμως και αυτό φρόντισαν να το κάνουν με τον πλέον τρυφερό τρόπο, με ένα φιλί.

Η τελευταία σκηνή όμως δικαίωσε όλους τους τηλεθεατές που έμειναν πιστοί σε αυτήν την ιστορία και παρακολούθησαν τη σειρά από την αρχή ως το τέλος.

Αυτή η σκηνή ήθελε όλους τους ήρωες, ενωμένους να κοιτούν τη θάλασσα, αυτή που τόσο κακό τούς έκανε με το ναυάγιο του Φοίνιξ, όμως δημιούργησε σχέσεις δυνατές σαν αυτές μίας πραγματικής οικογένειας που στερήθηκαν μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός οι ήρωες. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »