Το Ναυάγιο εξελίξεις: Πολύ άγρια συμπλοκή – Μαρία και Παντελίδης τραυματίζονται

Το Ναυάγιο εξελίξεις: Τραγικές είναι οι εξελίξεις για τους ήρωες της σειράς του Mega. Η παρουσία του Παντελίδη στη συνάντηση που κάνουν τα θύματα του ναυαγίου πυροδοτεί εντάσεις και μία άγρια συμπλοκή, στην οποία, τραυματίζονται ο ίδιος και η Μαρία. Την ίδια ώρα, ο Διονύσης αποπειράται να βιάσει τη Λίνα!

Η Αλίκη, κάθε μέρα που περνάει, καταφέρνει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Γιώργη και εξαιτίας της θα δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και ένα περιστατικό βίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, η κοπέλα με τον δημοσιογράφο καταφθάνουν στο σπίτι του Στελή στην Κρήτη, καθώς τα θύματα του «Φοίνιξ» έχουν κανονίσει μία συνάντηση προκειμένου να συσπειρωθούν και όλοι μαζί να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κυνηγήσουν τους υπαίτιους του ναυαγίου. Εν τω μεταξύ, και ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει.

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παντελίδη, τον οποίο έχει ειδοποιήσει κρυφά η Αλίκη. Η έλευση του αδίστακτου δικηγόρου δυναμιτίζει τη συνάντηση των συγγενών και των θυμάτων, απειλώντας να τινάξει το σχέδιο του Γιώργη στον αέρα. Ο Παντελίδης κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων προκειμένου να αποσυρθούν από την υπόθεση, αλλά η συνάντηση θα τελειώσει με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, δημιουργείται μία απίστευτη συμπλοκή και επικρατεί πανικός και βία. Η Μαρία και ο Παντελίδης τραυματίζονται και μεταφέρονται στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν τα τραύματά τους.

Ο Παντελίδης ετοιμάζει την εκδίκησή του αποφασισμένος να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ ο Γιώργης και ο Στελής προσπαθούν να βρουν ποιος του δίνει πληροφορίες, γεγονός που στριμώχνει την Αλίκη, η οποία φοβάται πως θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Παράλληλα, ο Δημήτρης ανησυχεί για τη Μαρία και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο κρυφά.

Απόπειρα βιασμού της Λίνας

Κι ενώ στην Κρήτη συμβαίνουν αυτά, στην Αθήνα, η Λίνα ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα στα γυρίσματα. Ωστόσο, γρήγορα η χαρά της κοπέλας μετατρέπεται σε τρόμο, καθώς αυτή η πρώτη μέρα τής επιφυλάσσει εκπλήξεις αλλά και κινδύνους που δεν μπορούσε να φανταστεί. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Διονύσης βρίσκει κάποια στιγμή μόνη την κοπέλα και της επιτίθεται με σκοπό να τη βιάσει. Η Λίνα παλεύει να του ξεφύγει, ενώ η Στέλλα γίνεται ο σωτήρας της.

Πηγή: Mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts