Το Ναυάγιο εξελίξεις: Φρικτό το φινάλε για τον αδίστακτο Ιπποκράτη

Το ναυάγιο: Δεν θα μπορούσε να είναι καλό το τέλος του Ιπποκράτη Πανόπουλου. Ο άντρας που σκότωσε εν ψυχρώ τη γυναίκα του και την αδερφή της θα έχει το πιο τραγικό τέλος στη σειρά. Παρόλο που οι κινήσεις του Ιπποκράτη ήταν πάντα προσεγμένες και φρόντιζε να μην αφήνει στοιχεία πίσω του που να τον ενοχοποιούν δεν πήρε και πολύ σοβαρά τον φόνο της Ευγενίας.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ειρήνη θα βρεις τα πράγματα του το μαντήλι της και αυτό γίνεται η αφορμή για να οδηγηθούν στο συμπέρασμα με τη Δήμητρα πως μένουν στο ίδιο σπίτι με ένα δολοφόνο. Σύμφωνα με το TV 24, οι δυο γυναίκες πριν ακόμα βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας το στοιχείο που έχουν στην κατοχή τους ανακαλύπτουν έντρομες και το πτώμα της Κλαίρης στον κήπο, Δεν τους μένει παρά να πάνε στην αστυνομία .

Την ίδια ώρα το λιμενικό έχει βρει το σώμα της Ευγενίας στη θάλασσα και έχει καλέσει τον Ιπποκράτη για αναγνώριση. Όμως, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, όταν οι Ειρήνη τον καταδίδει και εκείνος που βρίσκεται είδη στο αστυνομικό τμήμα δραπετεύει.

Πηγαίνει στο σπίτι περιμένοντας την Ειρήνη για να αναμετρηθεί μαζί της και στα χέρια του κρατάει όπλο. Ο καπετάν Στελής και ο Πέτρος που έχουν μάθει όλες τις εξελίξεις από τη Δήμητρα πηγαίνουν στο σπίτι του Πανόπουλου για να προλάβουν το κακό που νιώθουν ότι πλησιάζει. Η αστυνομία δεν θα αργήσει να περικυκλώσει το σπίτι του άλλοτε ισχυρού λιμενικού αλλά εκείνος κρατά την Ειρήνη όμηρο κοντά του.

Το Ναυάγιο – «Ήταν ωραία η παρέα μας…» – Ο Γιώργος Μακρής αποχαιρετά τον Βλάσση

Η Ειρήνη προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνον αλλά δεν τα καταφέρνει. Την αρπάζει ξανά και τις βάζει το όπλο στον κρόταφο. Έξω από το σπίτι του οι άντρες της ασφάλειες δεν σταματούν να του φωνάζουν να παραδοθεί. Μαζί τους είναι η Δήμητρα, ο Στελής και ο Πέτρος που αγωνιούν για την τύχη της Ειρήνης. Δευτερόλεπτα αργότερα ο λιμενικός ακούει μέσα στο σπίτι του και καταλαβαίνει πως η αστυνομία εισβάλλει στο χώρο του. Βλέποντας τον κλοιό να στενεύει και να μην τη γλιτώνει παίρνει την απόφαση να στρέψει το όπλο στον εαυτό του. Χωρίς να το σκεφτεί τινάζει τα μυαλά του στον αέρα!

Η Ειρήνη κλονίζεται και αρχίζει να φωνάζει! Η αστυνομία την παίρνει μακριά από το πτώμα του Ιπποκράτη και την παραδίδει στο Πέτρο και στον Στελή. Η Ειρήνη συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και το κύριο μέλημά της είναι να πάει τον Ορφέα κοντά της αφού το είχε υποσχεθεί σε μνήμη της Κλαίρης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts