Το ναυάγιο: Ο Γιώργος κινδυνεύει τα χάσει τα πάντα – Ο Παντελίδης θάβει την αλήθεια

Το ναυάγιο: Αποκαλύψεις που φέρνουν ντόμινο εξελίξεων αλλά και συμμαχίες που έχουν σκοπό να ανατρέψουν τη δίκη θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, όσο πλησιάζει το τέλος. Από τη μία ο Γιώργης ρισκάρει ακόμη και την εφημερίδα για να παγιδεύσει τον Παντελίδη, ενώ από την άλλη εκείνος θάβει κάθε αλήθεια που τον ενοχοποιεί.

Η ώρα της δίκης για το ναυάγιο του «φοίνιξ» πλησιάζει και όλες οι πλευρές δίνουν τη μάχη τους προκειμένου να φτάσουν στο δικαστήριο με πολλά όπλα στη φαρέτρα τους. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, ο Παντελίδης συνεχίζει να χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να καταφέρει να αθωώσει τον Βασιλείου, ενώ συμμαχίες και αλήθειες αποκαλύπτονται. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Κάποιοι από αυτούς που βρέθηκαν πάνω στο πλοίο έχουν πολλά να κρύψουν και στη δίκη διακυβεύονται ακόμη περισσότερα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Πέτρος, ο οποίος πασχίζει να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα. Κάτι που, όμως, δεν καταφέρνει, καθώς η Ειρήνη μαθαίνει πως τόσο καιρό ζούσε μέσα στο ψέμα και δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης αναγκάζεται να ζητήσει μια χάρη από τον Παντελίδη και του προσφέρει ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο, προκειμένου να εκδικηθεί τον νεαρό που βρίσκεται κοντά στην Ειρήνη.

Ο ακριβοθώρητος Έκτορας Λιάτσος – Η ηθοποιός μαμά του, η καταγωγή από… τζάκι και το Ναυάγιο

Ο Παντελίδης τρίβει τα χέρια του από μεγάλη ικανοποίηση για τις πληροφορίες που του δίνει ο λιμενικός, καθώς βλέπει πως συλλέγει όλο και περισσότερα στοιχεία εναντίον των θυμάτων του ναυαγίου. Από την άλλη, ο Γιώργης κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γυρίσει ο Βασίλης στην ομάδα των θυμάτων και προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει στην άκρη την προσωπική τους κόντρα και να συσπειρωθούν για να τιμωρήσουν όσους τους έστειλαν στον θάνατο. Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος των θυμάτων, ο Παύλος Ξενάτος, συναντιέται κρυφά με την Αλίκη και ζητάει επειγόντως τη βοήθειά της.

Ο άντρας είναι σίγουρος πως εκείνη είναι το κλειδί στην υπόθεση, καθώς είναι η μοναδική που γνωρίζει τις εγκληματικές πράξεις του Παντελίδη και μέσω εκείνης μπορεί να τον στριμώξει. Ταυτόχρονα, ακόμη μία αποκάλυψη έρχεται να κλονίσει την οικογένεια Γιαννακάκη, καθώς ο Δημήτρης τούς ανακοινώνει πως συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Αυτή η παραδοχή εξοργίζει τη Λίνα, η οποία στρέφεται εναντίον του. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Γιώργης φτάνει στα άκρα για να εκθέσει τον Παντελίδη. Ωστόσο, οι κινήσεις του εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο και καταλήγει να κινδυνεύουν η θέση του στη δουλειά αλλά και ολόκληρη η εφημερίδα με λουκέτο, κάτι που δεν μπορούσε να προβλέψει. Από την άλλη, ο Παντελίδης αντιλαμβάνεται πως τα μυστικά του υπάρχει φόβος να αποκαλυφθούν.

Ο αδίστακτος δικηγόρος είναι αποφασισμένος να θάψει κάθε αλήθεια που μπορεί να τον ενοχοποιήσει για το παρελθόν του και είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να το καταφέρει.

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts