Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης παρακολουθεί την Ειρήνη – Ανοίγει πόλεμο με τον Γιώργη

Το ναυάγιο: Ένα διαφορετικό πρόσωπο του Ιπποκράτη θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, καθώς αποδεικνύει πως για να έχει υποχείριό του την Ειρήνη θα της κάνει πρόταση γάμου, ενώ ανοίγει έναν άτυπο πόλεμο με τον Γιώργη.

Ο Ιπποκράτης, όσο περνούν οι μέρες, φαίνεται να παθαίνει εμμονή με την Ειρήνη και στο μέλλον αναμένεται να προβεί σε μία κίνηση προκειμένου να τη φέρει ακόμη περισσότερο κοντά του. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Ειρήνη αποφασίζει να μπει κι εκείνη στον αγώνα εναντίον του Παντελίδη προκειμένου να δικαιωθούν τα θύματα του ναυαγίου, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Ιπποκράτη. Μάλιστα, ή κοπέλα πηγαίνει στη συνάντηση-με τον Γιώργη και τον Μι[1]χάλη, χωρίς να το πει στον λιμενικό.

Ο Ιπποκράτης, όμως, την παρακολουθεί, γιατί θέλει να ξέρει κάθε κίνησή της και εξοργίζεται όταν τη βλέπει με τον δημοσιογράφο. Λίγο μετά, ο Ιπποκράτης ζητάει εξηγήσεις από την Ειρήνη, αλλά εκείνη αποφεύγει να του απαντήσει, ενώ στη συνέχεια με τη βοήθεια του Πέτρου ψάχνει για δουλειά για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να είναι ανεξάρτητη. Ωστόσο, όσο εκείνος τη βλέπει να απομακρύνεται από την ασφάλεια που της παρέχει, τόσο περισσότερο θυμώνει και πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη.

Οι δύο άντρες έχουν μια έντονη κουβέντα και μια βαθιά έχθρα γεννιέται ανάμεσά τους.Ύστερα από αυτή τη συνάντηση, ο λιμενικός ανοίγει έναν άτυπο πόλεμο με τον Γιώργη. Τις επόμενες μέρες, ο Ιπποκράτης συνεχίζει να παρακολουθείτην Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Καταλαβαίνοντας πως όσο η κοπέλα συναντάει τον δημοσιογράφο καιτον Πέτρο δραπετεύει από την επιρροή του, φροντίζει να λάβειτα μέτρα του. Ο μόνος τρόποςγια να την κρατήσει κοντά του είναι να της κάνει πρόταση γάμου.Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, της ζητάει να τον παντρευτεί. Ωστόσο, αυτή η κίνηση αφήνει την  Ειρήνη έκπληκτη. Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη φέρνει σε δύσκολη θέση την κοπέλα, η οποία δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Λίγο μετά, ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της και η αντίδρασή του την αναστατώνει ακόμα περισσότερο.

Εντωμεταξύ, ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη κι έτσι ο νέος του προϊστάμενος μαθαίνει τη διεύθυνσή του, που είναι και η διεύθυνση του μυστηριώδους «Αντώνη», τον οποίο αντιπαθεί επειδή έχει έρθει κοντά με την Ειρήνη και τη βοηθάει να συνεχίσει τη ζωή της. Ο Ιπποκράτης είναι χειριστικός και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την κοπέλα από τη ζωή

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts