Το ναυάγιο: «Ποιοι είστε εσείς και τι κάνετε εδώ μέσα;» – Καταιγιστικές εξελίξεις

Το ναυάγιο: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς με την Ειρήνη να ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης και να καταγγέλλει τον Ιπποκράτη στις Αρχές. Η Ειρήνη έχει καταλάβει πως παντρεύτηκε έναν άνδρα επικίνδυνο και ικανό για όλα και το επόμενο διάστημα θα κάνει τα πάντα για να το εξακριβώσει και να φέρει στο φως τα εγκλήματά του.

Ο Ορφέας θα αποκαλύψει στην Ειρήνη ένα στοιχείο που θα την βοηθήσει στην έρευνά της. Θα της πει ότι οι τριανταφυλλιές ήταν το αγαπημένο φυτό της Κλαίρης, ενώ η Ειρήνη θα θυμηθεί ότι ο Ιπποκράτης δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει εκεί στον κήπο. Έτσι, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24 η Ειρήνη θα περιμένει να φύγουν όλοι από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Σκάβει κάτω από τις τριανταφυλλιές και είναι εκείνη που βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης.

”Θεέ μου, Κλαίρη, πόσο λυπάμαι να ήξερες γι’ αυτό που σου συνέβη. Να ξέρεις πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε δικαιώσω”, θα μονολογήσει και χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο θα καλέσει την αστυνομία, που με τη σειρά της θα ειδοποιήσει τη στρατονομία.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτό θα είναι το τέλος του Δημοσθένη

«Κύριε Πανόπουλε, πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα», θα του πουν οι άντρες που θα μπουν στο γραφείο του χωρίς καν να χτυπήσουν την πόρτα. «Ποιοι είστε εσείς και τι κάνετε εδώ μέσα; Δεν με ενημέρωσαν οι υπάλληλοί μου ότι έχω ραντεβού», θα απορήσει και όταν εκείνοι του δείξουν τις επιχειρησιακές τους κάρτες, ο λιμενικός θα αρχίσει να αγχώνεται πραγματικά. Δυστυχώς όμως θα βρει τρόπο να τους ξεφύγει. Ο Ιπποκράτης που θα νιώσει το τέλος του να πλησιάζει, θα πάρει την απόφαση να βάλει με άλλο τρόπο τέλος στη ζωή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts