Το Ναυάγιο spoiler: «Πρέπει να εξαφανίσω το πτώμα» – O Ιπποκράτης σκοτώνει την Ευγενία αλλά είναι απρόσεκτος

Το Ναυάγιο spoiler: Το σκληρό πρόσωπο του Ιπποκράτη δεν μένει για καιρό κρυφό, με την Ευγενία να είναι το επόμενό του θύμα στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA. Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας. Εκείνη του αποκαλύπτει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν γράφει τίποτα για τον περιβόητο εραστή και ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει το σχέδιο της Ευγενίας.

Τα νέα για τον θάνατο του Βλάση φτάνουν στην Αθήνα, αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. Η μοίρα τού επιφυλάσσει να μάθει για τον θάνατο του πατέρα του με τον πιο άσχημο τρόπο. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμα κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί.

Ο Δημοσθένης ψάχνει κάποιον μάρτυρα να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη και ανακαλύπτει πως υπάρχει μια τελευταία ελπίδα. Ο Ιπποκράτης ζητάει συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Εχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το κάνει και δεύτερη.

Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί έντρομος το έγκλημά του. Κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας, αλλά είναι πιο απρόσεκτος απ’ ό,τι νομίζει. Η Μαρία, ο Μάκης και η Θεοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάση. Η Στέλλα και ο Βασίλης παρακολουθούν έκπληκτοι τον Δημοσθένη να εξαπολύει εναντίον τους επίθεση για τη σχέση τους.

Το ναυάγιο: «Ποιοι είστε εσείς και τι κάνετε εδώ μέσα;» – Καταιγιστικές εξελίξεις

Η Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθούν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν με την Ευγενία, αλλά δεν τη βρίσκουν πουθενά. Ο Μάκης θέλει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του και την αδελφή του. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει. Οταν ο Δημήτρης τής λέει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει στη Θεοδώρα ότι είναι ο πατέρας της, εκείνη χάνει τον έλεγχο. Η Μαρία σημαδεύει τον Γιαννακάκη με το όπλο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Αίθρα Λυκουρέζου: Απαντάει στα σχόλια μετά τις φωτογραφίες του πατέρα της με την ξανθιά καλλονή ηθοποιό –

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή συνοδό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος, γεγονός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »