Το Προξενιό της Ιουλίας: «Εγώ είμαι ο πατέρας σου αγόρι μου»

To Προξενιό της Ιουλίας – Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, Νέο επεισόδιο: Η απόφαση του Επιφάνειου να αναλάβει προσωπικά την απελευθέρωση της Ιουλίας από το «χρυσό κλουβί» του αρχοντικού Προβιού, επιφυλάσσει μια περιπετειώδη βραδιά για όσους θα βρεθούν εκείνη τη νύχτα στο αρχοντικό.

Οι εξελίξεις θα αναστατώσουν όχι μόνο την χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο και θα οδηγήσουν τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, και ενώ πλησιάζει η δίκη του Σωτηράκη, αρχίζουν να πυκνώνουν οι αμφιβολίες για το αν η Ζανέτ θα πρέπει να παραβρεθεί ως μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο. Ο Ζαφείρης, που ξέρει πως τα μπλεξίματα σε αυτή την περίπτωση δεν θα’χουν τέλος, πιστεύει πως η καλύτερη επιλογή είναι να μην παραστεί. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί, μετά την έκβαση της δίκης.

Προξενιό spoiler: Μελέτης Ηλίας – Ευγενία Ξυγκόρου: «Η εξέλιξη που έρχεται δεν περνά καν από το μυαλό μας»

Παράλληλα, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, η καθυστέρηση της Φιλιώς, την οδηγεί στην σκέψη πως μπορεί να είναι ήδη έγκυος απ’τον Γρηγόρη. Ενώ ένα άλλο μεγάλο «παιδί», ο Χρήστος, αναζητά ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας και αυτή τη φορά, βρίσκεται πολύ κοντά στο να το μάθει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Γεράσιμος Γεννατάς και άλλοι στη νέα σειρά Αρχελάου 5

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »