Το Προξενιό της Ιουλίας εξελίξεις: Ο Ρήγας βάφει τα χέρια του με αίμα

Το Προξενιό Ιουλίας: Καλεσμένος στη Super Κατερίνα ήταν σήμερα ο Τάσος Λέκκας και μίλησε για τον Ρήγα τον οποίο υποδύεται στη σειρά του Alpha.

Η μητέρα του τού κρύβει πολλά μυστικά για το παρελθόν και η εγκυμοσύνη της Ιουλίας έρχεται να ταράξει τα νερά της οικογένειας. Δεν δίστασε μάλιστα να δώσει κι ένα spoiler που ίσως πολλοί τηλεθεατές δεν το περίμεναν.

«Ο Ρήγας σε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πολύ δεκτικός. Είναι αψύς, είναι βίαιος πολύ. Δεν θα το κουβεντιάσει οπότε η αντίδρασή του θα είναι πολύ κοντά. Δεν θα αντιδράσει γλυκά! Θα δούμε αν θα βάψω τα χέρια μου με αίμα. Στα επεισόδια που έχω δεν ξέρω αν ο Ρήγας θα μάθει ότι η Στάσα είχε σχέση με τον Στράτο. Διαβάζω και εγώ ότι ο Ρήγας ίσως είναι παιδί του Στράτου. Απορώ πως θα αντιδράσει. Εμένα μου αρέσει πολύ να μην αλλάζω τίποτα από αυτά που παίζω. Να βρίσκω έναν τρόπο να το κάνω δικό μου. Θα ήθελα να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή με τον Ρήγα.

Έχει συμβεί μια δύο φορές να μου μιλήσουν επιθετικά. Και στα social βρίζουν! Είναι τρομακτικό, είναι λίγο περίεργο. Και στον προσωπικό μου λογαριασμό μου έρχονται άσχημα μηνύματα. Αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι εγκρατής. Μου λένε “αχ, είσαι κακός”. Χαίρομαι που κάνω αυτή τη δουλειά!

Επειδή είναι κάτι που πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός, ανυπομονούσα πάντα για αυτό. Το πίστευα! Ότι αν προσπαθήσεις για κάτι, θα τα καταφέρεις. Και επειδή αυτό ήταν το όνειρό μου, το κατάφερα, να ζω από αυτό! Τα πιο πολλά ευχαριστώ τα χρωστάω στη μητέρα μου που ήταν πάντα εκεί. Οι γονείς μας είναι τα πρώτα μας πρότυπα και μετά οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ.

Είναι ένα επάγγελμα που έχει μια αστάθεια. Όλες οι δυσκολίες άμα μπορέσουμε να τις δούμε διαφορετικά, μας κάνει να το εκτιμήσουμε περισσότερο. Παλαιότερα έχω δουλέψει και οικοδομή με τον θείο μου.

Η μητέρα μου βλέπει όλες τις παραστάσεις γιατί νομίζει ότι βλέπει ο Μάρλο Μπράντο! Της λέω “εντάξει, ηρέμησε”.

Αν ερχόμουν αντιμέτωπος με μια βίαιη συμπεριφορά σαν αυτή του Ρήγα θα έκανα τα πάντα για να προστατέψω κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Εγώ τον εαυτό μου μπορώ να με προστατέψω γιατί έχω κάνει πολεμικές τέχνες. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να υποστηρίξω τον αδύναμο. Το θέμα είναι να μη συμβαίνουν αυτά και να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να είμαστε ίσοι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη και όσα είπε για το Προξενιό της Ιουλίας στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »