Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία αρνείται το προξενιό

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία όταν συνέρχεται από το ατύχημα στο νοσοκομείο, αρνείται το προξενιό του Γιωργίκη. Όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να την κάνει δική του.

Τι θα δούμε απόψε

Οι ενοχές του Γιωργίκη για το ατύχημα της Ιουλίας, τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά στην οικογένεια Σκούταρη, προσφέροντας κάθε βοήθεια που μπορεί. Η κρίσιμη κατάσταση της Ιουλίας όμως, κινητοποιεί και τον Γρηγόρη, που κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να την βρει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και να δει αν είναι καλά.

Γι’ αυτό χρησιμοποιεί μέχρι και τον Ζήση, που αναλαμβάνει χρέη «ταχυδρόμου» για το ζευγάρι. Την ίδια ώρα, στα κρατητήρια της χωροφυλακής, ο Στράτος, αρνείται να ομολογήσει την ενοχή του, αν δεν εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις από τον Στασινόπουλο πως θα τον βοηθήσει να πέσει «στα μαλακά». Η Στάσα, βλέποντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τον έρωτα της Ιουλίας για τον Γρηγόρη Ραζίνη, της μιλάει για το προξενιό που έστειλε ο Γιωργίκης Προβιός. Η Ιουλία το αρνείται, όμως ένα αναπάντεχο νέο, θα την φέρει στο μεγαλύτερο αδιέξοδο που έχει βρεθεί ως τώρα στη ζωή της.

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts