Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα λέει στην Ιουλία να ρίξει το παιδί

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και της λέει ότι δεν μπορεί να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί.

Τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο αυτής της Τρίτης 28 Νοέμβρη…

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας στην μητέρα της προκαλεί την έκρηξη της Στάσας, η οποία εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, την πιέζει για άλλη μια φορά να μιλήσει για τον φόνο. Εν τω μεταξύ, η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, ο οποίος αποχωρεί για υπηρεσιακό θέμα, προκαλώντας την ανησυχία του Στράτου.

Η Φιλιώ μάταια προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Γρηγόρη. Μετά την αποχώρησή τους, ο Δημητρός που βρίσκεται έξω από το σπίτι πλησιάζει την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει μια άσχημη εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας. Εκείνη ενημερώνει την οικογένεια της, προκαλώντας ανησυχία. Στο αρχοντικό Προβιού, ο Γιωργίκης με την Στεφανία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν για το καλό του Χρήστου. Αυτό, όμως, της φέρνει στο νου μια ανάμνηση που υπήρξε μοιραία στη ζωή της. Ο Γιωργίκης παρατηρεί τον κοιμισμένο Χρήστο, που ξυπνάει τρομαγμένος από ένα εφιάλτη, την ώρα που ο Στασινόπουλος μαθαίνει ότι ο κρατούμενός του είναι αποφασισμένος να μιλήσει.

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts