Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στεφανία έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ανέστη

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε αναλυτικά απόψε 29 Μάρτη. Μετά τις αποκαλύψεις της Χάδως η κατάσταση στο αρχοντικό του Προβιού μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου, με τον Χρήστο σε έξαλλη κατάσταση και την Ιουλία να πηγαίνει κόντρα στις απαιτήσεις του άντρα της. Η Στεφανία στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον Χρήστο πηγαίνει στο μοναστήρι να δει τον Επιφάνειο και πέφτει πάνω στον… Ανέστη!

Η μεγάλη έκρηξη του Χρήστου αναστατώνει την Ιουλία, την οποία ο Γιωργίκης προσπαθεί να καθησυχάσει. Ωστόσο, η Χάδω φροντίζει να τον ενημερώσει σχετικά με τον καταλυτικό ρόλο της Ιουλίας στην αποκάλυψη των γεγονότων, καταφέρνοντας να τον στρέψει εναντίον της.

Η Ιουλία μετανιωμένη κάνει προσπάθεια να προσεγγίσει ξανά τον άντρα της. Εκείνος μαλακωμένος αλλά πολύ ανήσυχος για την κατάσταση του Χρήστου αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια, από την επιστήμη αλλά και απ’ τον Θεό. Έτσι, αποφασίζουν να έρθουν σε επικοινωνία, την λάθος στιγμή με τον λάθος άνθρωπο, τον μοναχό Επιφάνειο.

Την ίδια ώρα, και ενώ η Αλεξάνδρα ζητά από τον Άλκη Μακρή να της επιτρέψει να δακτυλογραφήσει το άρθρο για την εφημερίδα του, δέχεται μια πολύ δελεαστική πρόταση, την οποία θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Στάσα, που θα βρεθεί για άλλη μια φορά με τον Στασινόπουλο, σε μια συνάντηση, που θα τους οδηγήσει όλο και πιο κοντά στο αδιέξοδο.

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts