Το προξενιό της Ιουλίας: «Θα σε βοηθήσω να το σκάσεις. Ξέρω τι περνούσε και η Ευγενία από αυτόν τον κακοποιητή»

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του Γίωργίκη, διότι την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά. Πλέον η μοναδική ελπίδα της κοπέλας είναι η Στεφανία, η οποία της συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί και βλέποντάς τη θυμάται τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του Προβιού και η πρώτη του σύζυγος, η Ευγενία.

Μάλιστα, η οικονόμος υπόσχεται στην Ιουλία ότι σκοπεύει να τη βοηθήσει να το σκάσει και να γλιτώσει από τον κακοποιητή της. Από την άλλη, το απαίσιο φέρσιμο του Γιωργίκη στη γυναίκα του δίνει… αέρα στη Δέσπω και αρχίζει να συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει τον ρόλο της κυρίας του
σπιτιού.

Αυτή η κατάσταση δυσάρεστεί όλες τις υπόλοιπες γυναίκες του σπιτιού, αλλά ο Γιωργίκης αδιαφορεί για τη γνώμη τους. Εν τω μεταξύ, ο Επιφάνειος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, ωστόσο δεν καταφέρνει να τον βρει.

Μελίνα Λεφαντζή: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στο Προξενιό της Ιουλίας – Η σχέση με τον Δημητρό τελείωσε;

Ο νεαρός έχει επιστρέψει στη Λάρισα, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του. Σε μία συζήτηση με τον πατέρα του, ο Γιωργίκης τού αποκαλύπτει όσα έχουν συμβεί με την Ιουλία και εκείνος κλονίζεται. Συγχρόνως, αισθάνεται απογοητευμένος από τη στάση της κοπέλας. Στη συνέχεια, ο Χρήστος αναζητά τον Επιφάνειο, ο οποίος την ίδια στιγμή ψάχνει να βρει καινούριο καταφύγιο μετά τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξαιτίας των απειλών που δέχεται η Ζανέτ. Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος, ο Επιφάνειος του δικαιολογεί τη στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει, αφού ενημερώνεται πριν από τη Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό, όπως αναφέρει για το Προξενιό της Ιουλίας το my tv.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts