Το προξενιό της Ιουλίας: «Θα σε φάω, μωρή. Πήγες να μου φορτώσεις το μούλικό σου»

Το προξενιό της Ιουλίας: Το τέρας που κρύβει μέσα του ο Γιωργίκης θα ξυπνήσει στην συνέχεια της σειράς και θα διψάσει για εκδίκηση. Ο ίδιος μαθαίνει τα πάντα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία και κυρίως πως το μωρό δεν είναι δικό του και το ξέσπασμά του θα τους φέρει όλους εξ απροόπτου.

«Θα σε σκοτώσω, μωρή. Πήγες να μου φορτώσεις το μούλικό σου και το μου το έπαιζες και παρθένα», ουρλιάζει με την Χάδω να προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό και η Στεφανία την Ιουλία. Ομως τελικά η τελευταία όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tv24, πέφτει στα χέρια του κι εκείνος αρχίζει να τη χτυπάει με λύσσα.

«Μου έκανες και τη δύσκολη και τραβιόσουνα με αυτόν και κάνατε ότι δεν γνωριζόσαστε. Με ατίμασες, ξετσίπωτη», συνεχίζει να φωνάζει εκείνος, ενώ η Στεφανία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. Κι ενώ ο Στασινόπουλος απουσιάζει, η Στάσα αντιλαμβάνεται, έστω και αργά, ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ανατριχίλα με το νέο spoiler pic της Ιουλίας – Καταιγιστικές εξελίξεις

Η τελευταία θα πάει να βρει την Ιουλία και με τρόμο θα την ρωτήσει: «Κόρη μου! Τι έγινε; Τι σου έκανε;», αλλά ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί και γνωρίζει μάλιστα ότι εκείνη έχει φέρει την Ιουλία σε αυτή τη θέση, μιας και επέμενε να παντρευτεί τον Γιωργίκη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts