Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Κατερίνη με τραγικό φινάλε – Αυτό θα είναι το τέλος τους

Το προξενιό της Ιουλίας: Μία ακόμη τραγωδία περιμένει την οικογένεια Ραζίνη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA. Μια μοιραία συνάντηση ανάμεσα στις δύο θανάσιμες εχθρούς, Στάσα και Κυριακούλα, πρόκειται να φέρει ολέθριες συνέπειες. Ωστόσο, μάλλον τραγικό φινάλε θα έχει και η Κατερίνη.

Η Ευτυχία Μελή, η κυρία διοικητού της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», ήταν προσκεκλημένη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα». Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στη σειρά -έδωσε μάλιστα και spoiler -, ενώ αναφέρθηκε στη ζωή της στην Αμερική. «Η Κατερίνη δεν έχει καμία σχέση με την Ευτυχία» λέει η Ευτυχία Μελή αναφερόμενη στη σχέση που έχει με το ρόλο που υποδύεται. «Στην Αμερική στις σχολές όπου έχω φοιτήσει μας έχουν μάθει ότι, όταν δεν έχουμε κοινά στοιχεία με το ρόλο, απλή θα παίζουμε τον εαυτό μας ανάλογα με τις συνθήκες. Οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω. Τι θα έκανε η Ευτυχία σε αυτές τις συνθήκες. Κι έτσι κατά κάποιο τρόπο έχει πετύχει η Κατερίνη».

Στη σειρά θα δούμε ότι η Κατερίνη υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά… «και τώρα σύντομα θα αρχίσει να έχει σκέψεις και για τη Στάσα. Γιατί βλέπει ότι νοιάζεται πάρα πολύ για την οικογένεια Σκούταρη». Θα συγχωρήσει την απιστία; «Ό,τι γράψει ο Νίκος Απειρανθίτης (σεναριογράφος της σειράς) θα το υποστηρίξω 100%…. Ως Ευτυχία πιστεύω ότι η Κατερίνη πρέπει να φύγει. Δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το γάμο. Γιατί ο άντρας της δεν την απατά μόνο σωματικά αλλά και συναισθηματικά. Οπότε πιστεύω ότι ο γάμος της, όχι μόνο θα τελειώσει. Μάλλον δεν υπήρχε ποτέ».

Η Κατερίνη ίσως πεθάνει!

Θα ζητήσει εκδίκηση η Κατερίνη από τον Στασινόπουλο και τη Στάσα; «Δεν το ξέρω, αλλά δεν την έχω για τέτοια. Είναι καλός άνθρωπος. Θα πληγωθεί και πιστεύω ότι θα φύγει. Βέβαια, υπάρχει και μία περίπτωση να πεθάνει. Έχει παιχτεί μία σκηνή που η Φιλιώ κλαίει γιατί δεν βλέπει τη μάνα της. Έχει εννοηθεί ότι ίσως… Νομίζω πως όχι… Ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν νομίζω, έχω υπογράψει μέχρι τέλος Μαΐου, δεν φεύγω» αποκάλυψε.

Τα χρόνια της Αμερικής

«Δούλευα σαν προσωπική βοηθός για καλλιτέχνες. Για κάποιους έχω υπογράψει και δεν μπορώ να τους πω. Ήμουν και καθαρίστρια, αλλά εκεί πληρώνεσαι πάρα πολλά λεφτά. Έφτασα και 400 ευρώ την ημέρα να βγάζω καθαρίζοντας. Δεν πολύντρέπομαι να το λέω. Ήμουν πολύ τυχερή, οι γονείς μου πήγαν ως μετανάστες, γνωρίστηκαν εκεί κι εκεί γέννησαν τα παιδιά τους. Έχω την αμερικανική υπηκοότητα. Και το εκμεταλλεύτηκα».

Μιλώντας για κάποιες σταρ στις οποίες έχει δουλέψει… «Η Αγκιλέρα ήταν πολύ καλή και γενναιόδωρη. Έδινε 30 ευρώ την ώρα και φιλοδώρημα. Και η Πάμελα Άντερσον ήταν γενναιόδωρη! Μιλάμε για πριν από 20 χρόνια όμως που τα λεφτά είχαν άλλη αξία» αποκάλυψε. «Ήμουν πολύ τυχερή» αποκάλυψε σε σχέση με την εργασία της στο χώρο του θεάματος. «Πιο απαιτητικοί ήταν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες που έχω δουλέψει στην Αμερική. Αλλά η πιο όμορφη εμπειρία μου ήταν που δούλεψα δύο χρόνια με τον Έβαν Σπηλιωτόπουλο, που είναι από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της Αμερικής και είχα πάει και δούλεψα μαζί του στη Βουδαπέστη στον Ηρακλή» υπογράμμισε.

Το προξενιό της Ιουλίας: «Με ξεφτίλισες. Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;» – Η παράνομη σχέση αποκαλύπτεται

Ενώ η υπόθεση του Ρήγα προσπαθεί ακόμη να διαλευκανθεί και να αποκαλυφθούν όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τον Στράτο στην αιματοβαμμένη συνάντησή τους στο νεκροταφείο, η Ιουλία παραμένει στο πλευρό της μητέρας της και του αδελφού της, παραμελώντας τον Γιωργίκη. Εν τω μεταξύ, αυτό το τραγικό γεγονός δεν έχει καταφέρει να επηρεάσει τη σχέση της με τον Γρήγορή, ο οποίος συνεχίζει να επισκέπτεται το αρχοντικό, δυναμιτίζοντας τις υποψίες της Χάδως ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

Την ίδια στιγμή, η ασθένεια της Κυριακούλας γίνεται αφορμή για να αρχίσει ο Γκλαβάνης τις επισκέψεις στο σπίτι της οικογένειας και μέρα με την ημέρα να έρχεται πιο κοντά με τη Φιλιώ. Ο γιατρός, εξετάζοντας την άρρωστη γυναίκα, συστήνει στον γιο και στη νύφη της να βρίσκεται πάντα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αποφεύγοντας τις εντάσεις, τους καβγάδες και τις έντονες συγκινήσεις, καθώς η καρδιά της είναι επιβαρυμένη από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Τόσο ο Γρηγόρης όσο η Φιλιώ αλλά και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να την προσέχουν και να τη βοηθούν να ξεχάσει τις συμφορές και τα δεινά που έχουν βρει το σπίτι τους. Έτσι, η κατάσταση της Κυριακούλας σταθεροποιείται και όλα δείχνουν ότι η ζωή της πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο λόγω της κολπικής μαρμαρυγής.

Την ίδια ώρα, η Στάσα συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις με τον εραστή της, που δεν είναι άλλος από τον διοικητή Στασινόπουλο. Ωστόσο, κάποιος από το περιβάλλον του αρχίζει να τους υποψιάζεται και η παράνομη σχέση τους κινδυνεύει να ξεσκεπαστεί. Συγχρόνως, η έγνοια της γυναίκας είναι συνέχεια στον γιο της, Ρήγα, καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεσή του είναι ραγδαίες. Λίγο καιρό αργότερα, η Στάσα αποφασίζει να πάει στο νεκροταφείο για να επισκεφθεί τον τάφο του άντρα της, Νικόλα. Ωστόσο, εκεί συναντάει τυχαία την Κυριακούλα. Αντικρίζοντας η μία την άλλη, έρχονται ακόμη μία φορά σε σφοδρή αντιπαράθεση. Την ώρα της έντασης, λοιπόν, η κουρασμένη καρδιά της Κυριακούλας την προδίδει. Τα αισθήματα απέχθειας και μίσους που τρέφει για τη Στάσα δυστυχώς την οδηγούν στον θάνατο.

Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις της και η Στάσα διαπιστώνει με τρόμο πως είναι νεκρή. Τα συγκλονιστικά νέα διαδίδονται αμέσως, βυθίζοντας στο πένθος τον Γρηγόρη και την Αλεξάνδρα. Τα δύο της παιδιά δεν μπορούν να πιστέψουν την απρόσμενη και άκρως δραματική απώλεια της μητέρας τους, ενώ η Φιλιώ και ο Αλκής προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό τους και να τους δίνουν δύναμη και κουράγιο. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να απαλύνει τον υπέρτατο πόνο που καίει την καρδιά τους. Ολόκληρος ο Τύρναβος θρηνεί τον θάνατο της αγαπητής γυναίκας, ενώ η έχθρα των οικογενειών Ραζίνη και Σκούταρη έχει πλέον γιγαντωθεί και μοιάζει αγεφύρωτη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts