Το προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα

Οι εξελίξεις στο «Προξενιό της Ιουλίας» κόβουν την ανάσα! Ο γιατρός ανακοινώνει στον Προβιό ότι θα γίνει πατέρας κι εκείνος είναι πραγματικά ευτυχισμένος, «ένας γνήσιος Προβιός».

Ο Γρηγόρης αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του επιλέγοντας να παντρευτεί τη Φιλιώ.

Η ώρα της δίκης του Ραζίνη φθάνει. Θα αντέξει η καρδιά της Κυριακούλας την απόφαση του δικαστηρίου; Ο Ανέστης εμφανίζεται στον Στασινόπουλο μετά τη δολοφονία του Προβιού και έχει να πει πολλά.

Ο Γιωργίκης αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του στην αδελφή του να υιοθετήσει και ξεσπά την οργή του πάνω της. Η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά με το σκληρό πρόσωπο του άντρα της. Ο Ρήγας δεν μπορεί να δεχθεί το προξενιό της Φιλιώς και του Γρηγόρη. Δεν μπορεί να ‘συγγενέψει’ με το γιο του φονιά του πατέρα του και χωρίζει τη Βαγγελίτσα, βάζοντας στην άκρη την αγάπη του για εκείνη.

Πικραμένος πίνει και χορεύει, την ίδια στιγμή που εμφανίζεται ο Σωτηράκης κρατώντας ένα μαχαίρι… «με το Σωτηράκη δεν παίζουνε». Κι όμως μπορείς να σταυρωθείς εκεί στη μέση μιας στροφής…

Αγάπα με και φίλα με επάνω στο μαχαίρι

Την ώρα που το σώμα μου περνά στον ουρανό

Και το φονιά συγχώρεσε και δώσε του το χέρι

Κι αντί για μαύρα φόρεσε κόκκινο νυφικό…

Τις εξελίξεις της σειράς ντύνει με τη μοναδική φωνή του ο Γιώργος Νταλάρας σε ένα ζεϊμπέκικο με τις υπογραφές του Ανδρέα Κατσιγιάννη στη μουσική και του Νίκου Μωραΐτη στους στίχους που τιτλοφορείται «Κόκκινο νυφικό».

Η αγάπη πιασμένη χέρι χέρι με την προδοσία. Η ζωή στον ίδιο χορό με το θάνατο.

Απολαύστε το συγκλονιστικό trailer

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts