Το προξενιό της Ιουλίας: Ο άντρας της Χάδως επιστρέφει- Όλη η αλήθεια πίσω από το φόνο της Ευγενίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτό και αν είναι spoiler! Μεγάλη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha. Ο άντρας της Χάδως επιστρέφει- Όλη η αλήθεια πίσω από το φόνο της Ευγενίας

Η Χάδω δείχνει να μην έχει τρυφερότητα και αγάπη για κανέναν. Ήταν το αγαπημένο παιδί του πατέρα της που της είχε μεγάλη αδυναμία. Κακομαθημένη και δύστροπη από μικρή, μεγάλωσε με σιδερένια πειθαρχεία. Μόνο ένας ήταν αυτός που μαλάκωσε την ψυχή της και τον αγάπησε με πάθος. Όλα άρχισαν πριν από 15 χρόνια, τότε που ο έρωτας φώλιασε στην καρδιά της και παραδόθηκε άνευ όρων.

Εκείνος που την έκανε να μαλακώσει η ψυχή της και να δείξει το καλό της πρόσωπο ήταν ο Ανέστης (Γιάvvης Περλέγκας) ένας όμορφος νεαρός άντρας που ήταν εργάτης στα κτήματα του πατέρα της. Φυσικά ο Ανέστης δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του καλού γαμπρού που ήθελε ο Προβιός για την κόρη του. Όμως η Χάδω τρελά ερωτευμένη με τον Ανέστη κατάφερε τον πατέρα της να τον δεχτεί. Τον παντρεύτηκε και ένιωθε πολύ ευτυχισμένη. Ήθελε μάλιστα πολύ να κάνει παιδιά μαζί του, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γιωργίκης από την άλλη ήταν παντρεμένος με την Ευγενία, η οποία δεν περνούσε πολύ καλό στον γάμο της. Παρ’ όλα αυτά, έκανε υπομονή για χάρη του γιου της του Χρηστάκη.

Το θανάσιμο μυστικό

Η μοίρα είχε άλλα γραμμένα για τα δύο αδέλφια. τον Γιωργίκη και τη Χάδω. Ο Ανέστης και η Ευγενία ερωτεύτηκαν και αγαπήθηκαν πολύ. Οι δυο τους έκαναν όνειρα να φύγουν από το σπίτι των Προβιών και να ζήσουν μαζί για πάντα. Την παράνομη ερωτική σχέση όμως αντιλήφθηκε η Χάδω, η οποία δεν θα άφηνε με κανέναν τρόπο τον Ανέστη να φύγει μακριά της και να της τον πάρει άλλη γυναίκα. Το μίσος φώλιασε μέσα της. Έστειλε τη Στεφανία να μαζέψει μανιτάρια. Εκείνη πήγε μαζί με τον Χρηστάκη. Οι δύο γυναίκες τα μαγείρεψαν, αλλά στο πιάτο της Ευγενίας έβαλαν και ένα δηλητηριασμένο.

Η γυναίκα πέθανε μετά από φριχτούς πόνους. Το αγοράκι από τότε μέχρι σήμερα που έγινε άντρας πιστεύει ότι αυτός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας του καθώς μάζεψε κι εκείνος μανιτάρια. Οι δύο γυναίκες όμως ξέρουν την αλήθεια. Ύστερα από τον θάνατο της Ευγενίας, ο Ανέστης έφυγε από το σπίτι και κανείς έκτοτε δεν ξέρει πού βρίσκεται. Μέχρι που θα εμφανιστεί ξανά. Όλα αυτά τα χρόνια, μην αντέχοντας τον χαμό της αγαπημένης του είχε κλειστεί σε μοναστήρι κι έγινε καλόγερος.

Όμως τώρα θα επιστρέφει και θα αναστατώσει τόσο τη ζωή τόσο της Χάδως όσο και του Γιωργίκη που δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για την καταστροφή της οικογένειάς του. Όμως και η Χάδω θεωρεί υπεύθυνο για τη δυστυχία της τον αδελφό της αφού η γυναίκα του της έκλεψε τον μοναδικό άντρα που αγάπησε.

Πηγή: Tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts