Το προξενιό της Ιουλίας: «Πώς το έκανε αυτό; Πού πήγαν όλοι οι όρκοι αγάπης που μου έδωσε;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία είναι παντρεμένη με τον Προβιά και ο Γρηγόρης πλέον δεν έχει τίποτα να περιμένει. Ξέρει ότι ο έρωτάς του για εκείνη είναι καταδικασμένος για πάντα. Έτσι αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του.

Ο Γρηγόρης από τη μια είναι απαρηγόρητος που έχασε για πάντα την αγαπημένη του και από την άλλη πολύ θυμωμένος.

«Πώς το έκανε αυτό; Πού πήγαν όλοι οι όρκοι αγάπης που μου έδωσε; Γιατί δεν περίμενε; Στο τέλος θα τα καταφέρναμε», λέει όλο πίκρα στην αδελφή του την Αλεξάνδρα. Η μάνα του η Κυριακούλα τον βλέπει μέρα με τη μέρα να καταρρέει. «Πάει, τελείωσε. Παντρεύτηκε άλλον. Πάρ’ το απόφαση. Με το να μαραζώνεις δεν καταφέρνεις τίποτα. Υπάρχει νύφη για σένα και πολύ καλύτερη», του λέει. O Γρηγόρης νιώθει να τον πνίγει η πίκρα και η οργή του ανεβαίνει.

Εν τω μεταξύ, η Φιλιώ, μετά από τις συμβουλές της μάνας της έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή να είναι δίπλα του για να τον παρηγορεί σαν φίλη. Βέβαια ο απώτερος σκοπός της είναι με τον καιρό να τη δει με άλλο μάτι. Κάτι το γινάτι που μπαίνει στον Γρηγόρη, κάτι που νιώθει ότι δεν έχει πια τίποτε άλλο να περιμένει, και μετά τις πιέσεις της Κυριακούλας, τελικό παίρνει την απόφαση να ζητήσει τη Φιλιώ σε γάμο.

Οι αντιρρήσεις του Στασινόπουλου

Ο Γρηγόρης παίρνει την απόφαση να πάρει για γυναίκα του τη Φιλιώ. Άλλωστε κρίνει ότι εκείνη στάθηκε στο πλευρό του στα δύσκολα, όταν η Ιουλία τον πρόδωσε και παντρεύτηκε τον Γιωργίκη. Από την άλλη, πιστεύει ότι έτσι βοηθάει και τον πατέρα του που είναι μονίμως στο στόχαστρο του Στασινόπουλου και πως, μετά τον γάμο, θα υπάρξει μια ευνοϊκότερη μεταχείριση για εκείνον. Αυτό που δεν ξέρει μέσα σε όλα αυτά είναι ότι η Ιουλία παντρεύτηκε τον Προβιά για να του σώσει τη ζωή αφού, προκειμένου ο αδελφός της να μην τον σκοτώσει που την άφησε έγκυο, εκείνη αναγκάστηκε να δεχτεί το προξενιό.

Φυσικά ούτε για την εγκυμοσύνη γνωρίζει ο Γρηγόρης. Αν το ήξερε ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει διαφορετική τροπή. «Μάνα, θα ζητήσω τη Φιλιώ σε γάμο», ανακοινώνει στην Κυριακούλα. «Μπράβο αγόρι μου. Το ήξερα ότι στο τέλος θα λογικευτείς», του. απαντάει εκείνη και τον αγκαλιάζει. Ο Στασινόπουλος από την πλευρά του έχει τις αντιρρήσεις του γι’ αυτόν τον γόμο, όμως δεν μπορεί να κάνει και πολλά καθώς η γυναίκα του η Κατερίνη του θυμίζει την απόπειρα αυτοκτονίας της Φιλιώς.

«Θέλεις να έχουμε χειρότερα; Είδες τι πήγε να κάνει από την απογοήτευσή της. Το «κυριότερο είναι να είναι καλά το παιδί μας», του λέει και τον πείθει.

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο με τη συνέντευξη των πρωταγωνιστών της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας:

Πηγή: Tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts