Το προξενιό της Ιουλίας φινάλε: Αυτός ήταν ο δολοφόνος του Γιωργίκη

Το προξενιό της Ιουλίας: Το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου, παρακολουθήσαμε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του Alpha.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Προβιός ήταν στο κρεβάτι με τη Δέσπω όταν ακούστηκε ένας θόρυβος. Η Ιουλία, η οποία κατάφερε να σπάσει τη ντουλάπα μέσα στην οποία ήταν κλειδωμένη, έτρεξε να δει πού είναι το παιδί της και ήταν άφαντο. Παράλληλα, έπιασε και τον Προβιό με τη Δέσπω σε ερωτικές στιγμές. Αμέσως, όλοι άρχισαν να ψάχνουν τη μικρή Ευγενία. Ο Γιωργίκης πηγαίνοντας στον στάβλο είδε κάτι και σοκαρίστηκε όμως μετά βρέθηκαν εκεί τα αίματα και από τους υπόλοιπους.

Λίγη ώρα μετά, μετά από έναν έντονο καβγά, η Χάδω έριξε την πρώτη μαχαιριά στον Γιωργίκη. Οι υπόλοιποι ήθελαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όμως εκείνος επέμενε ότι είναι καλά και δεν ήθελε ούτε τη χωροφυλακή να τους βοηθήσει για να βρουν το παιδί.

Η Δέσπω είχε καταφέρει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποδράσει από το σπίτι ενώ ο Γρηγόρης παραφυλούσε και παρακολουθούσε σιωπηλά έξω από το σπίτι του Προβιού. Παράλληλα, μαθεύτηκε όλη η αλήθεια και για τον βιολογικό πατέρα του Χρήστου, τον Επιφάνειο.

Η Ιουλία πήρε τηλέφωνο τον Στασινόπουλο και τον ενημέρωσε ότι ο Γιωργίκης ήταν νεκρός. Έπειτα την ανέκρινε με όλους να αναρωτιούνται τι είχε συμβεί. Αφού η Ιουλία προφυλακίστηκε, η Στεφανία πήγε και παραδόθηκε.

stefania.jpg

Όπως ήταν φυσικό, ο Στασινόπουλος δεν πίστεψε λέξη απ΄όσα του είπε η Στεφανία στην ομολογία της, ωστόσο, της ζήτησε να υπογράψει την κατάθεσή της.

«Στεφανία, ξέρω ότι δεν το έκανες εσύ… Ποιος το έκανε;», της είπε.

Ένα μήνα μετά, ο εφιάλτης της Ιουλίας τελείωσε. Ξεκίνησε να μιλάει και πάλι και μαζί με την μητέρα της και τον αδερφό της, κατάφερε να χαμογελάσει ξανά! Ο Ρήγας θα παντρευόταν και ετοίμαζε ανιψάκι για την αδερφή του.

Η Ιουλία κατάφερε να πάει στις φυλακές και να συναντήσει τη Στεφανία η οποία της είπε να μη στενοχωριέται καθώς περνούσε μια χαρά εκεί.

io8lia.jpg

«Συγνώμη Ιουλία μου, συγνώμη. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε βλέπω και είσαι καλά. Σε αδίκησα κι εσένα και τον γιο μου, σας αδίκησα. Αν δεν ήμουν τόσο σκληρή τότε, αν τα είχα κάνει αλλιώς όλα, θα είχαμε αποφύγει πολλά, αλλά βλέπεις, σκουριασμένα μυαλιά, με εμμονές. Είχα τόσο μίσος μέσα μου τότε Ιουλία μου», της είπε η Κυριακούλα σε μια τυχαία συνάντηση που είχαν στον δρόμο.

Ο Γρηγόρης της αποκάλυψε ότι χώρισε με τη Φιλιώ και πως εκείνη είναι πλέον με τον γιατρό.

Της ζήτησε να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και της είπε πως ποτέ δεν σταμάτησε να την αγαπάει.

«Σ΄αγάπησα τόσο πολύ και σ΄αγαπάω ακόμα αλλά δεν ήμασταν τυχεροί», του απάντησε.

proxenio1.jpg

Στο τέλος του επεισοδίου, είδαμε τη σκηνή με την Ιουλία να λέει στον Προβιό ότι είχε επικοινωνήσει με τον Στασινόπουλο και ήταν καθοδόν για το σπίτι τους.

Όταν εκείνη τον είπε ανίκανο, την έπιασε από το ρούχο της και τής μίλησε με τα χειρότερα λόγια. Τα όσα της είπε ήταν αρκετά για να την ταράξουν ακόμα περισσότερο. Ο Γιωργίκης τής αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε και την πρώτη του γυναίκα, την Ευγενία.

1720128380791-765854721-proxenio2.jpg

«Εγώ τη σκότωσα. Εγώ έβαλα δηλητήριο στα μανιτάρια και τα έδωσα στο μούλικό της για να της τα σερβίρει. Αυτό που άξιζε πήρες κι εσύ…», της είπε.

«Εσύ ρε κερατά σκότωσες το Ευγενιώ μου;», του είπε εκείνη και του έριξε τις τελευταίες μαχαιριές που του αφαίρεσαν τη ζωή.

Η Ιουλία έφυγε με τον Χρήστο και στο σπίτι μπήκε πωλητήριο.

Έτσι γράφτηκε ο επίλογος του Προξενιού της Ιουλίας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts