Το πρώτο Shop-in-Shop της ELISABETTA FRANCHI στην Ελλάδα είναι γεγονός

Το πρώτο Shop-in-Shop της ELISABETTA FRANCHI στην Ελλάδα είναι γεγονός! Ο κομψός αυτός χώρος μέσα στο Eponymo E>More, στο Golden Hall, ήταν η «σκηνή» όπου μοντέλα ντυμένα με τις εξαιρετικά θηλυκές δημιουργίες του Οίκου, κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους καλεσμένους του μοναδικού fashion cocktail party.

Highlight της βραδιάς η παρουσία της σχεδιάστριας: η Elisabetta Franchi – η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αθήνα. Έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο φόρεμα της με κέντημα από χρυσές παγιέτες σε σχήμα φτερών και nude τούλι. Την υποδέχτηκαν η Πρόεδρος και CEO του Gruppo Pagoni, Λία Παγώνη, με κομψό σακάκι του Οίκου με χρυσή λεπτομέρεια και η κόρη της Φωτειάνα Παγώνη, με εφαρμοστό παντελόνι και top του Οίκου με κοψίματα και φερμουάρ. Η σχεδιάστρια συνοδευόταν από τον Worldwide Retail Manager, Matteo Zucchini και την Διευθύντρια Marketing & Communications, Giovanna Matteini.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, που θαύμασαν τα ξεχωριστά κομμάτια της σαιζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018, οι κυρίες Άντζελα Γκερέκου, Μαριέττα Γιαννάκου, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Γαλάτεια Λασκαράκη, Ηρώ Κόβα, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Ρούλη Τσουκαλά, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, κ.α.

Η μαγική βραδιά έκλεισε με ένα privé δείπνο, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γνήσια ελληνικό μενού από το Aria Fine Catering, που είχε την επιμέλεια και του cocktail.

ELISABETTA FRANCHI SHOP-IN-SHOP EPONYMO E>MORE @ GOLDEN HALL Shopping Center 37Α Kifissias Avenue, 1st floor 151 23 Maroussi

Λία Παγώνη, Elisabetta Franchi, Φωτειάνα Παγώνη
Λία Παγώνη, Elisabetta Franchi, Ρενάτα Τσαούση
Κωνσταντίνος Φλωρίδης, Φωτειάνα Παγώνη
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »