Το σπίτι – παλάτι του Μαζωνάκη στη Κρήτη – Το ελαιοτριβείο που μετέτρεψε σε εξοχικό

Στα δικαστήρια εναντίον της αδελφής του, Βάσως Μαζωνάκη, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο λόγος τουριστική επιχείρηση σε νησί της Μυκόνου. Βρεθήκαμε στο παραδοσιακό χωριό Πεύκοι στη Σητεία, μόλις 7-8 χιλιόμετρα από τον Μακρύ Γυαλό, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει φτιάξει την εξοχική του κατοικία.

Το εν λόγω σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν παλιότερα το ελαιοτριβείο της περιοχής το οποίο το αγόρασε, το ανακαίνισε και τα τελευταία χρόνια περνά εκεί τον ελεύθερο χρόνο του. Το εξοχικό του είναι περίπου 150 τ.μ. και έχει μία μεγάλη βεράντα που βλέπει στο φαράγγι του χωριού.

«Για εμάς είναι ο Γιώργος. Όλους μας χαιρετάει. Η χαρά μας είναι να τον βλέπουμε εδώ. Όποτε μπορέσει, έρχεται εδώ. Πριν ενάμιση μήνα ήρθε και πάλι εδώ» δήλωσε στο T-live ο οικογενειακός του φίλος, Φάνης Εικοσιπεντάκης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »