Το χωριό της Ειρήνης: Πισίνες, γήπεδα τένις και υπέροχοι χώροι – Τι άφησε ο Καρράς στη μοναχοκόρη του

Η Ειρήνη Κεσογλίδου είναι η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά και της Χριστίνας Κεσογλίδου και η μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή που ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του προς εκείνη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφτιαξε πριν από αρκετά χρόνια το «Χωριό της Ειρήνης» στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη, με θέα στον Θερμαϊκό. Η έκταση είναι περιστοιχισμένη από 3.500 δέντρα και όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Το Χωριό της Ειρήνης διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή t-live, εκεί είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση για τον γάμο της κόρης του Βασίλη Καρρά, Ειρήνης Κεσογλίδου, το 2019. Ακολουθούν δύο συγκλονιστικά βίντεο!

Δείτε στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, πολλά πλάνα από το Χωριό της Ειρήνης και θα εντυπωσιαστείτε από τις εικόνες:

Δείτε επίσης και τη Φάρμα του Βασίλη Καρρά, τον επίγειο παράδεισό του. Εκεί που περνούσε τα τελευταία χρόνια αμέτρητες ώρες και τα είχε φτιάξει όλα με μεράκι και αγάπη:

Δες παρακάτω αναλυτικότερο ρεπορτάζ και βίντεο για τα αυτοκίνητα αντίκες:

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοβαλάντω Ειρήνη Κεσογλίδου: Το ξεχωριστό αντίο στον μπαμπά της, Βασίλη Καρρά & το «καρέ» που θα τους ενώνει

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts