Τροχαίο ατύχημα για τον Γιώργο Γιαννόπουλο – Η φωτό με το κατεστραμμένο αυτοκίνητό του

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε πριν από μερικές ώρες σήμερα (29/8) ο Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος παρά το γεγονός ότι βγήκε από ένα σχεδόν κατεστραμμένο αυτοκίνητο, είναι σώος και αβλαβής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία από το κατεστραμμένο του αυτοκίνητο το οποίο πήρε από το σημείο του τροχαίου ο γερανός και έγραψε στη λεζάντα του:

«Ανθρώπων έργα. Φορέστε τις ζώνες, στα αυτοκίνητα και τα κράνη στις μηχανές. Αγαπήστε τη ζωή σας. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά, δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται.
Είναι ένα κοινωνικό μήνυμα του Γιώργου Γιαννόπουλου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δήμο Ηλιούπολης, με το πολιτικά, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γιώργο Χατζηδάκη.
Υ.Γ. Καλό σου ταξίδι, golfάκι μου αγαπημένο.»

Κάτι που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει πάθει πολλές υλικές ζημιές, όμως τον ίδιο δεν φαίνεται να τον ενοχλεί καθόλου αφού όπως πολύ σωστά λέει, εκείνο που μετράει είναι η ανθρώπινη ζωή και τίποτα άλλο.

Δείτε και αυτό το ενδιαφέρον βίντεο για τον ηθοποιό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts