Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως σε επιστήμη, εμπειρία και τεχνογνωσία ίδρυμα Imperial College Healthcare NHS Trust.

Ο Όμιλος Ιατρικού αποτελεί έτσι σήμερα, τον πρώτο νοσοκομειακό Όμιλο στην Ευρώπη που εντάσσεται στο παγκόσμιο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Νοσοκομείων του Imperial College Healthcare. Τα δύο κορυφαία ιδρύματα θα ανταλλάσσουν εμπειρία, εξειδίκευση, ιατρική τεχνογνωσία και γνώση, προωθώντας τον κοινό σκοπό της παροχής ιατρικής αριστείας και κορυφαίων υπηρεσιών παγκοσμίως.

κ. Ιωάννης Τσαούσης, Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας, Δρ. Βασίλειος Γ. Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Καθηγητής Tim Orchard, Διευθύνων Σύμβουλος του Imperial College Healthcare

Η συμφωνία επισφραγίστηκε σε μια δημόσια τελετή στο ιστορικό κυβερνητικό κτίριο Old Admiralty Building στην καρδιά του Whitehall. Παρόντες στην τελετή ήταν ο πρέσβης της Ελλάδος στη Μεγάλη Βρετανία, κ. Ιωάννης Τσαούσης και ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου ο υπουργός Εμπορίου Λόρδος Malcolm Offord.

Λόρδος Malcolm Offord, υπουργός Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου, Καθηγητής Tim Orchard, Διευθύνων Σύμβουλος του Imperial College Healthcare, Δρ. Βασίλειος Γ. Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηγιαννάκης, Διευθυντής Εταιρικών και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Παύλος Ευθυμίου, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Ιωάννης Τσαούσης, Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ακολούθησε δεξίωση στην οικία του Έλληνα πρέσβη στο Λονδίνο στην οποία μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των δυο οργανισμών με επικεφαλείς τους Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο, CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Prof. Tim Orchard, CEO του Imperial College Healthcare NHS Trust, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ελλήνων Λονδίνου, Δρ. Κυριακή Σονίδου καθώς και άλλοι εκπρόσωποι από τον ιατρικό και επιστημονικό χώρο.


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts