Φοίβος Παπαδάκης: «Αν ένα πράγμα με αγχώνει στην τηλεόραση, είναι το Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Φοίβος Παπαδάκης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Ελένη Βουλγαράκη για τον πατέρα του, αλλά και για το εάν θα συμμετείχε στην εκπομπή που παρουσιάζει επί σειρά ετών ο δημοσιογράφος.

«Η κριτική πιστεύω ότι είναι ένα αναπόφευκτο κομμάτι της δουλειάς μας γενικότερα. Προσωπικά το ότι είμαι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, που έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία, η όποια έξτρα κριτική δέχομαι είναι απολύτως λογική. Από εκεί και πέρα το έχω πει, δεν βγαίνει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης, εγώ είμαι ο Φοίβος, που χαράζω την δική μου πορεία με πολλή δουλειά και με τις δικές μου δυνάμεις ό,τι κι αν καταφέρω» ανέφερε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Αν ένα πράγμα με αγχώνει στην τηλεόραση, είναι το Καλημέρα Ελλάδα. Για εμένα είναι μέλος της οικογένειάς μου. Το έχω πει χαριτολογώντας ότι είναι σαν το έξτρα αδερφάκι μου. Το παραδέχομαι ότι για εμένα θα ήταν ένα έξτρα βάρος» σημείωσε ο Φοίβος Παπαδάκης σε ερώτηση για το αν θα παρουσίαζε την εκπομπή του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts