«Φτιάξε καφέ να στα πω» ή «οικογενειακές ιστορίες»;

Από τότε που κόπηκε η Καραβάτου και το «Έτοιμο το Πρωινό» η Κατερίνα Καινούργιου προβάλλεται μέχρι τις 12:00 π.μ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιες αλλαγές στην εκπομπή όπως ήταν αναμενόμενο. Κάποιες μας άρεσαν. Αν εξαιρέσεις πως βγάζουν ζωντανά τους δημοσιογράφους από το ραδιόφωνο (όπως ακριβώς και στο Happy Day η Σταματίνα με τον Βερύκιο και τον Σπύρου) οι αλλαγές που έχουν κάνει είναι πολύ καλές. Αυτό βέβαια μέχρι χθες όπου παρατηρήσαμε (ίσως να το έχουν κάνει και από πιο πριν) πως βγάζουν τηλεφωνικές γραμμές στον αέρα της εκπομπής και συζητάνε τα ψυχολογικά τους και τα οικογενειακά τους. Τραγικό, βαρετό και ανούσιο. Αν θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο θα βλέπαμε «annitagr» ή στη χειρότερη «Οικογενειακές ιστορίες» στο Youtube. Παιδιά, αυτή τη στήλη ίσως να την κοιτάξετε λίγο, ο κόσμος βαριέται, έχει ήδη προβλήματα και δεν έχει καμιά όρεξη να φορτωθεί κι αυτά των τηλεθεατών σας.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »