Φως στο τούνελ: Παγκόσμιο trend στο Twitter η εκπομπή της Νικολούλη! Τα απίστευτα tweets!

Χθες, η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη κατέκτησε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης καθώς ασχολήθηκε με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η αποκάλυψη της γνωστής δημοσιογράφου ότι ένα από τα κορίτσια “μιλά” μέσα από τον τάφο με το άψυχο κορμάκι της, ύστερα από ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα που είχε, εκτόξευσε την τηλεθέαση, με την ίδια την Αγγελική Νικολούλη να φαίνεται ιδιαίτερα ταραγμένη με τις αποκαλύψεις που άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο σημαντικό τηλεφώνημα που δέχτηκε, φρόντισε να προστατεύσει τον συνομιλητή της, όμως όταν έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή, ξέσπασε ξαφνικά. Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. Ήπιε λίγο νερό, ανασυγκροτήθηκε και είπε on camera: “Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του”.

Φυσικά, όση ώρα ήταν στον αέρα η εκπομπή, στο Twitter τα σχόλια για την υπόθεση και τον χειρισμό της δημοσιογράφου σε στοιχεία που ανακάλυπτε, έδιναν και έπαιρναν. Αυτό και μόνο αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για να γίνει το hashtag της εκπομπής Φως στο τούνελ, πρώτο trend στην Ελλάδα και μόλις… πέμπτο παγκοσμίως.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.