Φως στο Τούνελ: Το μακάβριο εύρημα «πάγωσε» τη Νικολούλη:«Ό, τι πω θα είναι λίγο, θα ακουστεί μικρό»

Φως στο Τούνελ: Άλλη μια Παρασκευή (24/2) που οι τηλεθεατές είχαν συντονιστεί στο Mega για να παρακολουθήσουν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη όπως είχε γίνει γνωστό και μέσα από το δελτίο Τύπου, θα ερχόταν σήμερα με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, με σοκαριστικές αποκαλύψεις για δύο υποθέσεις που ανέδειξε το «Φως στο Τούνελ» και συντάραξαν την κοινή γνώμη.

Και φυσικά η μία από τις δύο υποθέσεις ήταν αυτή της δολοφονίας του βιοπαλαιστή οικογενειάρχη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

«Καλησπέρα φίλοι μου. Ό, τι και να πω για την έρευνα που θα προβληθεί σε λίγο, θα είναι πολύ λίγο, θα ακουστεί μικρό. Τα λόγια είναι περιττά. Τούτο το βράδυ μιλά η εικόνα που βρέθηκε στα βουνά και κατέγραψε το μακάβριο εύρημα. Είναι ο Μάριος Παπαγεωργίου που εξαφάνισαν πριν από χρόνια το πτώμα του;

Δύσκολη η έρευνα. Δύο μέρες οι συνεργάτες μου έψαχναν στην περιοχή. Στη Ρόδο τα ξέρετε, τα έχετε ακούσει. Φαντάζομαι πως την εξέλιξη την ακούσατε, γιατί αυτές τις μέρες αυτό το θέμα έχουμε. Ερευνούσαμε τη δολοφονία και ποιος μας βοηθούσε; Ο γιος του, το ίδιο του το παιδί», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια κατά την έναρξη του Τούνελ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts