Φως στο Τούνελ: Φρίκη στη Βέροια: Βρήκε τη σύζυγό του στο μπάνιο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό

Φως το Τούνελ: Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό της στο μπάνιο του σπιτιού της στη Βέροια βρέθηκε μία γυναίκα γύρω στα 60 όπου την βρήκε ο σύζυγός της.

Στο σημείο έσπευσε τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όσο και η αστυνομία, για να εξεταστούν οι συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια, ωστόσο το περιστατικό ερευνά η αστυνομία. Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η γυναίκα υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μια μαρτυρία «βόμβα» ήρθε στο φως για τον Μάριο Παπαγεωργίου, ύστερα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τη νέα χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη.

Ενώ, διαψεύστηκαν οι ελπίδες ότι μετά από δέκα χρόνια η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο το 2012 είχε εντοπιστεί καθώς τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια δεν ανήκουν τελικά στον άτυχο νεαρό, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το θρίλερ για το πού μπορεί να βρίσκεται το σώμα του.

«Πάμε δηλαδή στον χώρο των φυλακών, που έχει ‘αγιόπαιδα’ που κάποια στιγμή αποφασίζουν να μιλήσουν. Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου, τόσα χρόνια μετά», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε εσάς που θέλατε να έχετε την επαφή για να μας πείτε αυτά τα ‘ιδιαίτερα’. Και επειδή ξέρω και κάποια πράγματα, από αυτόν τον υπέροχο κόσμο των φυλακών, αυτό που λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει. Δεν έβγαινε μπροστά, εσείς τολμάτε;».

«Αυτά έχει η ζωντανή εκπομπή. Μπαίνεις σε ένα θρίλερ και ξαφνικά εσείς που βλέπετε την περιπέτεια που ζει μια οικογένεια ή κάτι που απασχολεί την κοινωνία, αποφασίζετε να μιλήσετε για κάτι που γνωρίζετε, που είχε συμβεί παλιότερα και δεν είχατε μιλήσει ποτέ.

Αυτό είναι το σημαντικό, γι’ αυτό θαυμάζω εσάς τους τηλεθεατές που γίνεστε μάρτυρες και ρίχνετε φως σε τέτοια σκοτάδια. Έτσι έχουν βγει υποθέσεις και υποθέσεις όλα αυτά τα 28 χρόνια, γι’ αυτό σας αγαπάω και σας θαυμάζω, που κάνετε στην άκρη τον κίνδυνο», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »