Φώτης Παπαζήσης: Ξεκινάει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα

Μετά τις εμφανίσεις του στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Φώτης Παπαζήσης ξεκινάει τις live εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Φώτης Παπαζήσης, έπειτα από ένα βίντεο που έγινε viral στα social media, έρχεται, παρέα με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών,να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό για τα δεδομένα πρόγραμμα, το οποίο έχει τα πάντα! Δείτε τις πρόβες του ΕΔΩ (Φώτης Παπαζήσης – Summer Live preparation )

Ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο, τόσο με γνωστά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από όλους μας, όσο και με επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία που έχουν κάνει αίσθηση.

Ο ταλαντούχος Φώτης Παπαζήσης έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Οικονομόπουλος κ.α , ενώ τον έχουν εμπιστευτεί και μεγάλοι συνθέτες. Ο Φώτης Παπαζήσης αυτό το καλοκαίρι θα βρεθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας και υπόσχεται να ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα.

Δείτε βίντεο από live εμφάνιση

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts