Χαμός στον ALPHA με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μάνεση – Τι συνέβη;

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μάνεση στον ALPHA. Υπάρχουν φήμες για έξοδό του από τον σταθμό..

Οι πρώτες πληροφορίες μας τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κάνουν λόγο για παραμονή του παρουσιαστή στο κανάλι για ακόμη μια χρονιά. Μπορεί το συμβόλαιό του να βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο, αλλά έχει περιθώριο +1, κάτι που οι ιθύνοντες επιθυμούν, όπως και ο ίδιος. Άλλωστε, συμφωνία με την αντίρρηση ενός δεν γίνεται, πρέπει να πουν και οι δυο πλευρές το ναι…

Ωστόσο, η ιστορία στα τηλεοπτικά συμβόλαια και τις συμφωνίες έχει δείξει πως… κράτα και μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πάντως πολύ καλά κάνει ο ALPHA και κρατάει στο δυναμικό του τον Νίκο Μάνεση, αφού χαρίζει στο κανάλι πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε δυναμικό κοινό, ειδικά μετά το ξέσπασμα που είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts