Χαριτίνη Ηλιάδου: Οι σπουδές, το βιογραφικό και οι πρώτες φωτό της στη Γη της Ελιάς

Νέα πρόσωπα θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς κι ένα από αυτά είναι η Χαριτίνη Ηλιάδου, η οποία θα υποδυθεί την Παυλίνα. Η ίδια έχει σπουδάσει νηπιαγωγός. Όμως τελικά ασχολήθηκε με το χώρο του θεάματος ασκώντας καθήκοντα ραδιοφωνικής παραγωγού. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει μπει και στο χώρο της υποκριτικής, ως ηθοποιός. Έχει παίξει και σε άλλες σειρές όπως είναι οι “8 Λέξεις” στο ΣΚΑΙ, αλλά και το σίριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” στην ΕΡΤ.

Αυτή τη φορά η Χαριτίνη Ηλιάδου θα ενσαρκώσει στην Γη της Ελιάς την Παυλίνα, τη νέα βοηθό στο κέντρο αισθητικής που θα ανοίξει η Ισμήνη στην Αρεόπολη. Μάλιστα, η Παυλίνα, δεν θα περάσει απαρατήρητη σαν ρόλος, αφού φαίνεται πως θα αποτελέσει την πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Αναστασία και Αποστόλη. Ο Αποστόλης, φαίνεται να θαμπώνεται από την ομορφιά της νεαρής κοπέλας, κι αρχίζουν να βγαίνουν μαζί και να φλερτάρουν.

Η ηθοποιός έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή της στα νέα επεισόδια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα γυρίσματα πριν από μερικές ημέρες.

Η Γη της Ελιάς – Ο Λίαμ Άιρλαντ απολύθηκε από την Προεδρική Φρουρά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts